Skip to content

Pleasures x Puma Velophasis Layers 'Cayenne Pepper'
393301-02
40% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Puma CavenPuma CavenPuma Teveris Nitro sneakers voor HerenPuma TRC MIRA Dimensions sneakers voor DamesPuma Velophasis Phased 'Pink Multi'PUMA Exotek Base Sneakers

Productdetails

Stylecode393301-02
MerkPuma
ModelPuma Velophasis
ColorwayCayenne Pepper/Astro Red
KleurOranje
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum21-10-2023
Gepubliceerd13 oktober 2023 13:00
Bijgewerkt28 april 2024 06:26
De PUMA x Pleasures Velophasis Layers 'Cayenne Pepper' kleurstelling is een samensmelting van een retro silhouet uit begin jaren 2000 met een hedendaagse grafische esthetiek, waardoor een unieke mix van vintage en moderne stijlelementen ontstaat. Met een combinatie van oranje tinten en zwarte accenten op het bovenwerk, brengt deze versie wat van die tijdloze retro mode terug in het herfstseizoen.

De Velophasis sneakers zijn geïnspireerd op PUMA's historische COMPLETE lijn, die bepalend was voor het aanbod van het merk in de jaren 2000, en zijn een eerbetoon aan een belangrijk tijdperk in PUMA's hardloopinnovaties. In deze periode introduceerde PUMA baanbrekende hardlooptechnologieën, waaronder iCELL, e+CELL en EverRide, die sindsdien niet meer weg te denken zijn voor hardlopers over de hele wereld.

De sneakers hebben een bovenwerk van mesh, overlays met synthetisch reliëf en een voorgevormde inlegzool voor comfort en prestaties. Daarnaast is er een stevige rubberen buitenzool. Deze samenwerking wordt ook aangeboden in de kleur 'Birch Tree'. PUMA's lange geschiedenis op het gebied van hardlopen wordt effectief gecombineerd met een geavanceerde grafische ontwerpstrategie om een unieke sneaker te creëren die mode en functie succesvol combineert.
Pleasures x Puma Velophasis Layers 'Cayenne Pepper' 393301-02
-1
okt.
21
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download