Skip to content

Pleasures x Puma Velophasis Layers 'Birch Tree'
391696-02
60% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Puma CavenPuma CavenPuma Teveris Nitro sneakers voor HerenPuma TRC MIRA Dimensions sneakers voor DamesPuma Velophasis Phased 'Pink Multi'PUMA Exotek Base Sneakers

Productdetails

Stylecode391696-02
MerkPuma
ModelPuma Velophasis
ColorwayBirch Tree/Anise Flower
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum21-10-2023
Beoordeling6 / 10 (5 stemmen)
Gepubliceerd13 oktober 2023 13:14
Bijgewerkt29 april 2024 06:32
Een unieke combinatie van vintage en moderne stijlelementen vind je in de PUMA x Pleasures Velophasis Layers 'Birch Tree' colourway. Ze hebben een retro silhouet uit begin jaren 2000 en een moderne grafische esthetiek. Deze variatie is ontworpen om wat van die klassieke retrostijl terug te brengen in het herfstseizoen met een combinatie van beige en gebroken witte tinten, met zwarte accenten op het bovenwerk, en wordt ook aangeboden in de kleur 'Cayenne Pepper'.

De Velophasis sneakers zijn een eerbetoon aan een belangrijke periode in PUMA's hardloopinnovaties door inspiratie te halen uit de historische COMPLETE-lijn van het merk, die een onderscheidend kenmerk was van het aanbod in de jaren 2000. In deze periode introduceerde PUMA baanbrekende hardloopinnovaties, zoals iCELL, e+CELL en EverRide, die sindsdien de standaard zijn geworden voor hardlopers over de hele wereld.

De Velophasis is geïnspireerd op dit erfgoed en herinterpreteert het door de lens van de millenniumcultuur. De Velophasis bevat ontwerpelementen die dit tijdperk weerspiegelen, zoals een asymmetrisch bovenwerk, honingraatgaas, panelen met textuur en inzetstukken die rechtstreeks afkomstig zijn uit het PUMA assortiment uit de jaren 2000. Deze elementen zijn echter opnieuw vormgegeven met hedendaagse materialen en bieden een frisse kijk op een nostalgisch tijdperk in sportkledingontwerp.
Pleasures x Puma Velophasis Layers 'Birch Tree' 391696-02
1
okt.
21
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download