Skip to content

Nike Dunk Low 'Midnight Navy and Baroque Brown'
FQ8746-410
85% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next NatureNike Dunk Low WMNS 'Olive Aura' - Next NatureNike Dunk Low SP 'Veneer'Nike Dunk Low 'Vintage Green'Nike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'

Productdetails

StylecodeFQ8746-410
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayMidnight Navy/Ale Brown/Pale Ivory
KleurBlauw
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum24-11-2023
Beoordeling8.5 / 10 (80 stemmen)
Gepubliceerd9 oktober 2023 16:47
Bijgewerkt9 mei 2024 06:34
Met een klassiek ontwerp en eersteklas materialen is deze Nike Dunk Low 'Midnight Navy Ale Brown' de perfecte schoen voor elke gelegenheid. Hij heeft een geraffineerd kleurenschema met midnight navy, ale brown en pale ivory. Hij is gemaakt van verschillende materialen die kwaliteit en vakmanschap uitstralen, waardoor hij zich onderscheidt van de rest.

De 'Midnight Navy' corduroy basis is gelaagd met bruine materialen met verschillende patronen. De Swoosh siert de zijkant in bruin ribfluweel, passend bij de kleur van de buitenzool. De witte veters en merkelementen op het bovenwerk sluiten naadloos aan op de middenzool van de sneaker, wat zorgt voor een samenhangende look. 

Geniet van de elegantie en verfijning van de tijdloze combinatie van bruin en blauw met de Nike Dunk Low 'Midnight Navy Ale Brown'.
Nike Dunk Low 'Midnight Navy and Baroque Brown' FQ8746-410
56
nov.
24
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download