Skip to content

Nike Dunk Low By You
DO7413-991
71% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next NatureNike Dunk Low WMNS 'Olive Aura' - Next NatureNike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low SP 'Veneer'Nike Dunk Low 'Ultraman 2024' - CO.JPNike Dunk Low Retro 'Grey Fog'

Productdetails

StylecodeDO7413-991
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayBy You
KleurMulticolor
DoelgroepMannen
Beoordeling7.1 / 10 (929 stemmen)
Gepubliceerd2 maart 2022 19:00
Bijgewerkt26 april 2024 06:27
Nike is een van de meest iconische merken aller tijden. De silhouetten van Nike kleden dagelijks de voeten van miljoenen mensen. Onder hun meest populaire ontwerpen komt de streetwear klassieker, Nike Dunk Low. Het ontwerp heeft talloze colorways en wordt gebruikt in verschillende samenwerkingen met verschillende merken. Vanwege de immense populariteit heeft het sportkledingbedrijf besloten meer interactie met zijn publiek aan te gaan via de optie 'Nike Dunk Low By You'. Met deze functie kun je je eigen colorway creëren die perfect bij jouw stijl past. Van de basis, overlays, zolen en sockliner kun je verschillende kleuren en materialen mixen en matchen om de Dunk van je dromen te creëren. 

Of je er nu een voor jezelf wilt maken of een mooi gepersonaliseerd cadeau voor een geliefde, de 'By You' is een geweldige kans om je fantasie de vrije loop te laten en de Nike Dunk Low opnieuw uit te vinden op jouw voorwaarden.
Nike Dunk Low By You DO7413-991
383
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download