Skip to content

Disney x adidas Samba Vegan 'Mickey'
GY1889
61% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Samba OG 'Cardboard'adidas Samba OG WMNS 'Cream White & Sand Strata'adidas Samba OG 'White'adidas Samba OG 'Maroon'adidas Samba XLG 'White Gum'adidas Samba OG 'Core White'

Productdetails

StylecodeGY1889
Merkadidas
Modeladidas Samba
ColorwayCloud White/Core Black/Gold Metallic
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum26-04-2023
Beoordeling6.1 / 10 (33 stemmen)
Gepubliceerd18 april 2023 10:42
Bijgewerkt30 april 2024 06:26
Na succesvolle samenwerkingen tussen de sportkledinggigant adidas en animatie-icoon Disney worden de colorways 'Minnie' en Mickey' in het Samba-design aan het portfolio toegevoegd. De twee exclusieve silhouetten voor volwassenen zijn geïnspireerd op de twee personages en hebben een strak ontwerp met minimalistische details.

De 'Mickey'-kleurstelling is gemaakt van wit leer en heeft een strak design. Het 'Three Stripe' embleem op de zijkant van de trainer, met een dunne zwarte omlijning, past bij de rest van de merkelementen. De tong tag komt in een mix van wit en zwart er onder de adidas klassieke logo komt afgebeeld de geliefde kindertijd karakter 'Mickey'. De zijkant van het model blijft trouw aan het oorspronkelijke ontwerp met het 'SAMBA'-logo in goud gestempeld. De binnenzool met kraag en de witte rubberen buitenzool dragen bij aan de gladde uitstraling van het silhouet.

De hiel van de sneaker toont de iconische hand van Mickey in een half hart symbool, match je significante andere door de 'Minnie' colorway.
Disney x adidas Samba Vegan 'Mickey' GY1889
7
apr.
26
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download