Skip to content

Atmos x Sneaker Freaker x Asics Gel-Lyte III OG 'Alley Cats'
1201A529-020
87% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

ASICS Gel Lyte 3 'Feather Grey'Asics GEL-Lyte III OGAwake NY x ASICS GEL-Lyte III 'Della Robbia Blue'ASICS SportStyle GEL-LYTE III OG 'Mineral Beige'ASICS Gel - Lyte Iii Og WhiteAwake NY x ASICS GEL-Lyte III 'Purple'

Productdetails

Stylecode1201A529-020
MerkASICS
ModelAsics Gel Lyte III
ColorwayGrey/Purple/Neon Green
KleurMulticolor
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum04-07-2022
Beoordeling8.7 / 10 (129 stemmen)
Gepubliceerd2 juni 2022 15:54
Bijgewerkt26 maart 2024 05:06
Asics brengt het Australische Sneaker Freaker magazine en de Japanse retailer Atmos samen voor een samenwerking. Gezamenlijk presenteren ze de ‘Alley Cats’ colorway op het klassieke Gel Lyte III silhouette. De schoen prijkte al op de cover van de 47ste issue van het Sneaker Freaker Magazine. De colorway en details op deze Gel Lyte III zijn geïnspireerd op de zwerfkatten uit de steegjes van  Melbourne en Tokyo. De thuisbasis van Sneaker Freaker Mag en Atmos. 

Het paar wordt geleverd in een mix van grijs en paars en heeft daarnaast een leuke mix van materialen in de constructie. Harige grijze imitatiebont verschijnt op de hielen en zijpanelen, terwijl de rest van het bovenwerk suède, leer, vlekken en meer bevat. Een andere leuke twist is dat de Asics strepen en gedeeltes van de toebox oplichten in het donker en schitteren in een mintgroene tint die past bij het middengedeelte van de buitenzolen. Extra details zijn onder meer de mismatched Sneaker Freaker en atmos-branding op de hielen, een witte tussenzool met een paars gespikkeld middengedeelte en mismatched grafische inlegzolen. Daarnaast komt het paartje ook met extra veters. 
Atmos x Sneaker Freaker x Asics Gel-Lyte III OG 'Alley Cats' 1201A529-020
95
jul.
4
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download