Skip to content

adidas Rivalry Low Consortium 'White'
IF0603
68% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Originals Rivalry Low 86 WhiteAdidas Originals Rivalry Low 86adidas Originals Rivalry 'White'adidas Y-3 Rivalry 'White'adidas Rivalry Lowadidas Rivalry Low 86 - The Collective Pack

Productdetails

StylecodeIF0603
Merkadidas
Modeladidas Rivalry
ColorwayChalk White/Silver Metallic/Grey One
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum19-06-2023
Beoordeling6.8 / 10 (25 stemmen)
Gepubliceerd30 april 2023 05:58
Bijgewerkt28 april 2024 06:26
De adidas Rivalry Low Consortium 'White' is een stijlvolle en tijdloze sneaker van adidas. Het ontwerp van de Rivalry Low is geïnspireerd op de klassieke basketbalschoenen uit de jaren '80 en heeft een iconische uitstraling die nog steeds relevant is in de hedendaagse sneakerwereld.

Deze specifieke colorway, 'White', heeft een frisse en minimalistische esthetiek. De upper van de sneaker is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De strakke witte kleur maakt deze sneaker veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits.

De adidas Rivalry Low Consortium 'White' is voorzien van subtiele details die het ontwerp versterken. Denk hierbij aan de geperforeerde 3-Stripes op de zijkanten, het adidas Rivalry-logo op de tong, en de unieke insolegraphics.

Of je nu op zoek bent naar een sneaker voor dagelijks gebruik of voor een sportieve look, de Rivalry Low Consortium 'White' is een betrouwbare keuze die zowel comfort als stijl biedt.

Deze sneaker is ook verkrijgbaar in een Hi-variant.
adidas Rivalry Low Consortium 'White' IF0603
9
jun.
19
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download