Skip to content

adidas Orketro 'White Tint'
GY2338
100% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Köln 24 'Almost Yellow'adidas originals Drop Step Xl Whiteadidas Berlin 'Dark Marine'adidas Originals K 74 adidas Astiradidas Centennial 85 Low College Green Cream

Productdetails

StylecodeGY2338
Merkadidas
Modeladidas Adimatic
ColorwayWhite Tint/Crystal White
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum23-10-2023
Beoordeling10 / 10 (8 stemmen)
Gepubliceerd20 oktober 2022 06:25
Bijgewerkt8 mei 2024 06:31
De gedurfde en gezellige loopschoenontwerpen van de jaren 90 dienen als inspiratie voor de adidas Orketro schoenen. Door toevoeging van witte vlamachtige overlays en een speciale omgekeerde 3-streep, neemt de 'White Tint' kleurstelling de gedurfde geheel witte esthetiek van die tijd en geeft er een moderne draai aan, waardoor een opvallende en futuristische look ontstaat.

Bij deze schoenen staat comfort voorop, naast het maken van een sterk fashion statement. Ze zijn gemaakt om licht en comfortabel aan je voeten te voelen dankzij de bovenwerkconstructie van mesh, suède en textielmaterialen. Dit model is ook verkrijgbaar in de 'Bright Blue' kleurstelling.

De schoenen hebben een vetersluiting voor een goede pasvorm en een normale pasvorm qua ontwerp en functionaliteit. Ze zijn geschikt voor verschillende activiteiten door de duurzaamheid en tractie van de rubberen buitenzool.
adidas Orketro 'White Tint' GY2338
8
okt.
23
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download