Skip to content

adidas Orketro 'Bright Blue'
GX3129
60% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Orketro 2.0 'Grey'adidas Orketro 'Black'adidas Orketro 2.0 'Core Black'Sean Wotherspoon x adidas Orketro 'Off White'adidas Orketro 2.0 'Bluebird'adidas Orketro 'Blue'

Productdetails

StylecodeGX3129
Merkadidas
Modeladidas Orketro
ColorwayBright Blue/Carbon/Core Black
KleurNavy
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum23-10-2023
Beoordeling6 / 10 (15 stemmen)
Gepubliceerd30 mei 2022 11:03
Bijgewerkt19 mei 2024 06:31
De adidas Orketro 'Bright Blue' colourway is geïnspireerd op de gedurfde en comfortabele hardloopschoenen uit de jaren 90. adidas neemt de gedurfde esthetiek van die tijd en geeft er een moderne draai aan door zwarte vlamachtige overlays over een blauwe mesh en unieke omgekeerde 3-stripes te leggen, wat resulteert in een aparte en futuristische look.

Deze schoenen maken niet alleen een duidelijk stijlstatement, maar hebben ook comfort hoog in het vaandel staan. Het bovenwerk is gemaakt van een combinatie van mesh, suède en textiel, waardoor ze licht en comfortabel aanvoelen aan je voeten, wat ook beschikbaar is op de 'White Tint' variant. 

Qua ontwerp en functionaliteit hebben de schoenen een normale pasvorm en een vetersluiting voor een goede pasvorm. De rubberen buitenzool biedt tractie en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende activiteiten.
adidas Orketro 'Bright Blue' GX3129
3
okt.
23
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download