Skip to content
Upcoming

Zomer 2018: 5 nieuwe KangaROOS sneakers

2 maart 2018 14:11
Zomer 2018: 5 nieuwe KangaROOS sneakers

Bij KangaROOS hebben ze de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten. Binnekort released de KangaROOS Coil R-1 Shiraz. Maar het merk heeft zich ook voorbereid om een hele nette voorjaar en zomercollectie neer te zetten. Check daarom deze 5 nieuwe KangaROOS sneakers!

Met een 5 aantal nieuw colorways op 5 modellen zit er voor iedereen wel een sneaker in de collectie. De kwaliteit van de collectie ziet er meer dan goed uit, met gebruik van suede, nubuck en mesh ogen de sneaker kwalitatief erg goed. Deze collectie geeft een knipoog naar de runner-sneakers uit de jaren negentig. Door het gebruik van runners, hardloopmodel, krijgt deze collectie een nostalgische feeling. Nike is ook flink bezig met het terug brengen van OG colorways, een trend die zich zeker mag gaan doorzetten.


KangaROOS Coil R-1

De Coil R-1 komt in een suede Aruba blue colorway, en heeft een gumsole gekregen. Door de witte midsole en veters krijgt deze sneaker een heerlijk zomerse vibe.


KangaROOS Omnirun

Voor het eerst gereleased als collab met Asphaltgold word nu de KangaROOS Omnirun gebruikt voor een bekende colorway, een zwarte met paarse colorway, deze colorway zagen we eerder bij New Balance en Asics.


KangaROOS Ultimate Star

Een trowback naar de jaren 90 met deze KangaROOS Ultimate Star OG. Met een herkenbare jaren 90 colorway en heerlijke vorm is dit de ultieme retro sneaker.


KangaROOS Runaway

Een paar jaar geleden kwamen er geen KangaROOS Runaway Roos 002 meer, maar nu keert de sneaker terug. In een wit, grijs en groene colorway zal de sneaker zijn rentree maken.


KangaROOS Runner OG

Als laatst maar zeker niet minder, komt de KangaROOS Runner OG in een zwart met blauwe colorway.


Images: Sneakersmagazine