Skip to content
Upcoming

De Yeezy Boost 350 V2 ‘Sand Taupe’ komt uit op 19 december

16 december 2020 17:06
De Yeezy Boost 350 V2 ‘Sand Taupe’ komt uit op 19 december

De Yeezy hype is nog lang niet over! Elke maand zien we steeds meer colorways uitkomen voor verschillende Yeezy modellen. De meeste colorways op de 350 V2 beginnen nu wel heel erg opelkaar te lijken. Toch heeft opkomende Yeezy Boost 350 V2 ‘Sand Taupe’ een klein detail, waardoor die weer anders is dan de rest.

In 2013 stapte Kanye West over van Nike naar adidas. Dit had te maken dat de samenwerking niet goed liep tussen de Swoosh en Kanye West zelf. Door de aansluiting bij adidas, werd de Yeezy lijn alleen nog maar populairder. In 2014 kwam uit het niets de Air Yeezy 2 Red October uit. Dit was de laatste sneaker die uitkwam van de Air Yeezy lijn. Tot op de dag van vandaag is de Red October colorway voor de Air Yeezy één van de populairste sneakers in de sneaker wereld. Aan het begin van 2015 bracht Kanye West samen met adidas de Yeezy Boost 750 uit die direct was uitverkocht. De sneaker was een high top model gemaakt van premium grijs en wit suède. Even later in 2015 kwam de Yeezy Boost 350 ‘Turtle Dove’ uit. Dit was de eerste Yeezy 350 ooit en is het model na vijf jaar nog steeds enorm populair.

Yeezy Boost 350 V2 ‘Sand Taupe’ | FZ5240

Het bovenwerk is zoals altijd gemaakt van het comfortabele Primeknit materiaal. Over het bovenwerk zijn verschillende soorten kleuren bruin met elkaar gecombineerd. Hierdoor lijkt de colorway erg op voorgaande colorways. Toch is er een klein leuk detail wat de sneaker net wat anders maakt. Het bovenste gedeelte van de sneaker heeft een oranje kleur gekregen. Deze kleur werkt super goed met de rest van de kleuren en maakt het de sneaker zo een stukje opvallender. Onder de upper zit een bruine midsole met daarin BOOST technologie.

De Yeezy Boost 350 V2 ‘Sand Taupe’ komt uit op zaterdag 19 december bij verschillende retailers voor €220,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van opkomende releases.


adidas Yeezy Boost 350 'Sand Taupe'

FZ5240 · Prijs vanaf €204,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas