Skip to content
Brand

Winter outfits en trend sneakers bij Foot Locker

19 november 2022 13:33
Winter outfits en trend sneakers bij Foot Locker

De winter staat voor de deur en dat betekent dat we ons klaar moeten gaan maken voor de koude dagen. Het is dus tijd voor nieuwe, warme, stijlvolle en gezellige outfits om de winter door te komen. Daarom hebben we een aantal populaire winteroutfits en sneakers van Foot Locker voor je uitgezocht.

Winter outfits voor vrouwen

We beginnen direct met een cozy outfit voor de vrouwen. We combineren een Nike coltrui met bijpassende joggers. Maak de look af met een oversized winterjas in het zwart en een paar Air Force 1’s.

We gaan meteen over op een nieuwe look. Deze Nike hoodie dress in beige kun je combineren met een zwart kort jasje van Cozi, wat een merk is van Foot Locker. Daaronder kun je bijpassende zwarte Nike sokken dragen en de outfit afronden met een paar Air Force met beige details.

Winter outfits voor mannen

Als volgt hebben we een outfit voor de mannen, om je warm te houden raden wij deze cozy adidas hoodie in turquoise-groen aan. Combineer het met een eenvoudige joggingbroek in het wit. Als je toch naar buiten wilt gaan, pak dan deze adidas Puffer Jacket en combineer het met een paar adidas X9000l4 Heat.Rdy.

Voor de jongens hebben we nog deze outfit. We combineren een trendy cargo broek in zwart met een losse hoodie. De zachte jas in verschillende kleuren is een ander hoogtepunt. Als laatste kun je het op basketbal geïnspireerde adidas Niteball ontwerp toevoegen en je bent klaar om te gaan.

Dit waren enkele top winter outfits en sneakers van Foot Locker! Als je liever zelf door de collectie bladert, klik dan gerust op onderstaande knop:

Volg Sneakerjagers op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.