Skip to content
Upcoming

Winactie: Sneaker Essentials X Sneakerjagers

24 april 2020 17:00
Winactie: Sneaker Essentials X Sneakerjagers

Of het nou je kantoor, slaapkamer of hal is, een mat van Sneaker Essentials past er altijd wel in. Vanaf vrijdag 24 april hebben we een speciale winactie! Je maakt namelijk kans op een sneakermat naar keuze! Hoe de Sneaker Essentials winactie werkt lees je hieronder.

Sneaker Essentials

Sneaker Essentials is dé plek waar je sneaker-gerelateerde producten kan kopen. Of je op zoek bent naar een set schoonmaakmiddelen, een sneakermat of je wilt je sneakers schoon laten maken, dan is dit de plek. Ze hebben een aanbod waar je uren door heen kan blijven scrollen, maar een product wat er toch iedere keer weer uitspringt is de deurmat. Zo heb je matten met teksten zoal KISS MY AIRS, “JUMPMAN”, Sup maar ook met de oh zo bekende kruizen van Off-White.

Sneaker Essentials X Sneakerjagers winactie

Laten wij nou samen met Sneaker Essentials maar liefst vier matten weg mogen geven aan vier gelukkige winnaars! Hoe gaat dit in zijn werk? Iedere dag gaan wij een sneaker-foto van jullie delen in de Sneakerjagers Instagram Stories. Hierop mogen mensen stemmen en de vier foto’s met de hoogste score winnen ieder een sneaker deurmat!

Regels van de Instagram actie: