Skip to content
Newsfeed

HAGEL The Mule ‘Alps’ krijgt een tweede release

9 juli 2024 20:52
HAGEL The Mule ‘Alps’ krijgt een tweede release

Na de succesvolle release van HAGEL’s The Mule ‘Alps’ vorige week, staat ons nu een tweede release te wachten. De schoen blijft dicht bij het design dat ontwerpen werd voor de ‘Makersmonday’ serie. Plaats voor 19 juli 2024 je preorder via HAGEL en ontvang in november 2024 je eigen paar.

Studio HAGEL komt met een volgend kunstwerk. De studio uit Amsterdam, opgericht door Mathieu Hagelaars, staat bekend om de unieke creaties die voor ‘Makersmonday’ gemaakt worden. In deze serie worden er silhouetten gecreëerd van uiteenlopende materialen om zo creativiteit te bevorderen.

De afgelopen jaren heeft Studio HAGEL samengewerkt met namen als Off-White, Valentino en Suicoke. In 2022 lanceerde de studio de eerste eigen sneaker, de Shroud, en nu zien we de tweede drop van de recent uitgebrachte The Mule ‘Alps’.

De eerst drop van HAGEL’s The Mule ‘Alps’ was binnen twee uur uitverkocht. Een rerelease klinkt dan ook als muziek in de oren. De Mule ‘Alps’ heeft een uniek tapisserie bovenwerk met een graphic geïnspireerd op de Alpen. Het voetbed is gemaakt van comfortabel kurk. De EVA-buitenzool biedt tractie en grip.

Plaats voor 19 juli 2024 preorder van The Mule ‘Alps’ nu bij HAGEL en ontvang in november je eigen paartje. Klik op de knop hieronder om je in te schrijven.