Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Dunk Low NH ‘Winter Solstice’

14 december 2021 14:00
Where to cop: Nike Dunk Low NH ‘Winter Solstice’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Nike eindigt het jaar goed met de Dunk Low NH ‘Winter Solstice’. Het model behoort tot de Women’s Exclusives van Nike en haalt zijn inspiratie uit de winterwende die elk jaar plaatsvindt. De sneaker is vanaf 16 december 2021 bij verschillende shops verkrijgbaar. Wij hebben alle verkooppunten voor je op een rijtje gezet.

Nike Dunk Low NH ‘Winter Solstice’ | DO6723-800

De ‘Winter Solstice’ is geïnspireerd op de kortste dag van het jaar, ook wel bekend als de winterwende. Deze vindt plaats op dinsdag 21 december om 15:59 uur. Tijdens de winterwende bereikt de zon vanuit de aarde de meest zuidelijkste positie en start het begin van het winterseizoen. De dag wordt in vele culturen op het noordelijk halfrond gevierd en hiervoor brengt Nike een Dunk Low NH uit.

Nike Dunk 'Winter Solstice'
Nike Dunk 'Winter Solstice'

De sneaker komt gekleed in verschillende rood tinten en heeft een opmerkelijke print gekregen. Het bovenwerk is gemaakt van leer en de overlays op de mudguard, rondom de veters en hiel zijn van suède. Op de overlays is een gestreept patroon te vinden. Deze verwijzen naar de zonnestralen en zijn te vinden op de tong en hiel.

Nike Dunk 'Winter Solstice'

De Swoosh is op het middenpaneel geplaatst en ook hier komt het gestreepte patroon terug. Ook de binnenzolen zijn in het rood gezet. Hierop is het Nike logo gedrukt, samen met de datum en het exacte tijdstip van de winterwende.

Nike Dunk 'Winter Solstice'
Nike Dunk 'Winter Solstice'

Where to cop the Nike Dunk Low NH ‘Winter Solstice’?

De Dunk is vanaf 16 december 2021 verkrijgbaar bij verschillende stores. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de winkels waar jij het paartje kunt scoren. Wees er wel snel bij, want de kicks komen om 09:00 uur stipt online. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken.

Nike
Nike
Patta
Patta
4Elementos

Raffles

Daarnaast word de schoen ook uitgebracht via verschillende raffles. Deze zijn bij een aantal winkels al geopend. Om je kans op scoren te vergroten, is het ook handig om je in te schrijven voor meerdere lotingen. Klik snel op de shops hieronder en schrijf je in voor de raffles.

END CLothing
END Clothing
Nike Dunk 'Winter Solstice'
Asphaltgold
43Einhalb
43Einhalb
Nike Dunk 'Winter Solstice'
Footdistrict
Naked Copenhagen

Marktplaatsen

Heb je de schoen niet kunnen scoren? Geen enkel probleem! Vergeet namelijk niet dat het paar ook te vinden is bij marktplaatsen als StockX en Ebay.

StockX
Nike Dunk 'Winter Solstice'
eBay

Met de button hieronder vind je een compleet overzicht van de Nike Dunk Low NH ‘Winter Solstice’ en alle verkooppunten. De sneaker komt op 16 december 2021 om 09:00 uur uit. Wij wensen jou alvast heel veel succes!

Nike Dunk Low NH 'Winter Solstice'

DO6723-800 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders