Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 90 ‘White’ – Lucky Charms

8 februari 2022 12:55
Where to cop: Nike Air Max 90 ‘White’ – Lucky Charms

Op donderdag 10 februari komt de Nike Air Max 90 ‘White’ – Lucky Charms uit. Dit paar heeft een licht kleurenschema met opvallende details. Deze sneaker heeft een eigen sieraad. Om jou een handje te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van de winkels waar jij deze sneakers kan scoren.

Nike Air Max 90 ‘White’ – Lucky Charms | DH0569-100

De Nike Air Max 90 ‘White’ – Lucky Charms heeft een wit kleurenschema. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en leer. Elk element van het bovenwerk is in het wit. Om de sneakers wat meer spice te geven heeft Nike er een sieraad aan toegevoegd.

Nike Air Max 90 'White' - Lucky Charms
Nike Air Max 90 'White' - Lucky Charms

De eerste sneaker uit de Lucky Charms lijn kwam al in 2021 uit. Ondertussen hebben de Air Force 1, Blazer Mid, Air Max 90 en Dunk Low Disrupt al een makeover gekregen voor deze lijn. Deze modellen hebben ook een sieraad aan de kraag.

Nike Air Max 90 'White' - Lucky Charms
Nike Air Max 90 'White' - Lucky Charms

Aan de kraag van de witte sneaker hangt een gouden kettinkje. Aan de ketting hangen verschillende bedeltjes die te maken hebben met het silhouet. Het kettinkje kan je er van af halen en de bedels kan je verplaatsen. Een aantal van deze bedeltjes zijn de Swoosh, Nike schoenendoos en 1990.

Nike Air Max 90 'White' - Lucky Charms

De sneaker is gevoerd met velours. Hierdoor glimt de binnenkant van de schoen een beetje. Zowel de midden- als buitenzool van dit paar zijn ook in het wit. Alleen de branding op de binnenzool is in het goud.

Where to cop?

De Nike Air Max 90 ‘White’ – Lucky Charms komt uit op donderdag 10 februari om 09:00 uur stipt. Vergeet dus niet om je wekker te zetten voor deze release. De kicks komen alleen bij Nike uit op dit tijdstip. Klik op de store hieronder om de release van deze sneaker te bekijken.

Nike
Nike

Raffles

Om meer kans te maken op deze Nike Air Max 90 is de sneaker ook beschikbaar via raffles. Bij een raffle worden sneakers verloot. De raffle hieronder is al geopend, dus wees er snel bij om jezelf nog in te schrijven. Klik op de store hieronder om kans te maken.

END.
END.

Voor een compleet overzicht van de Nike Air Max 90 ‘White’ – Lucky Charms en alle stores waar deze te koop zal zijn, kan je op de button hieronder klikken. De sneaker komt uit op donderdag 10 februari 2022 om 09:00 uur ’s ochtends. Wij wensen jullie veel succes met het scoren van dit paartje!

Nike Air Max 90 'White' - Lucky Charms

DH0569-100 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders