Skip to content
Newsfeed

size? dropt een exclusieve New Balance 860v2 ‘Bacon’

23 februari 2024 09:35
size? dropt een exclusieve New Balance 860v2 ‘Bacon’

De Britse retailer size? brengt meerdere keren per jaar exclusieve sneakerontwerpen uit die alleen bij hen te koop zijn. Onlangs zagen we de release van vier verschillende adidas Amsterdam colorways, en nu kunnen we een eerste blik werpen op de New Balance 860v2 ‘Bacon’. In het verleden hebben we vooral veel 1906, 550 en 580 kleurstellingen gezien van de collab, maar nu, in februari 2024, krijgt ook de 860v2 een size? make-over.

De New Balance 860v2 is een geliefd model van het merk, en size? zet het nu extra in de schijnwerpers met een exclusieve colorway die een knipoog is naar de iconische Nike Air Max 90 ‘Bacon’. Deze nieuwe kleurstelling bevat levendige tinten van bruin, roze en rood, waardoor een opvallend contrast ontstaat met de witte basis van de schoen.

De kenmerkende eigenschappen van de 860v2 zijn behouden, zoals de ademende mesh basis met leren overlays. Het paar is voorzien van een vergeelde schuim tussenzool, wat zorgt voor een vintage look. Tot slot is de sneaker afgewerkt met een bruine rubberen buitenzool die goed past bij het bovenwerk.

Helaas is de releasedatum van de size? x New Balance 860v2 ‘Bacon’ nog niet bekend. Maar terwijl we wachten, kunnen we hieronder alvast een eerste blik werpen op de sneakers. Blijf vooral ook de nieuwspagina van Sneakerjagers in de gaten houden voor de laatste updates rondom deze collab.

size? New Balance 860v2 'Bacon'