Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 NH ‘Treeline’

5 mei 2022 18:00
Where to cop: Nike Air Max 1 NH ‘Treeline’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Aanstaande zaterdag, 7 mei 2022, zal de Nike Air Max 1 NH ‘Treeline’ releasen. Dit jaar zullen er een hoop Air Max 1 colorways uitkomen vanwege het vijfendertigjarig bestaan van het model. Deze sneaker was het eerste silhouet van Nike met een zichtbare Air-Unit. Om jou te helpen met het scoren van dit paartje, hebben wij alle winkels, raffles en marktplaatsen voor jou op een rijtje gezet.

Nike Air Max 1 NH ‘Treeline’ | DR9773-300

Nike Air Max 1 NH 'Treeline' | DR9773-300
Nike Air Max 1 NH 'Treeline' | DR9773-300

De Nike Air Max 1 NH ‘Treeline’ heeft een bijzonder kleurenschema. De kleuren van het bovenwerk doen je meteen denken aan de natuur. Naast verschillende kleuren worden er ook veel verschillende materialen gebruikt op dit paartje.

Nike Air Max 1 NH 'Treeline' | DR9773-300
Nike Air Max 1 NH 'Treeline' | DR9773-300

De toebox en de kraag van deze Air Max 1 zijn gemaakt van mesh in het bruin. De overlays aan de zijkanten zijn gemaakt van leer en in het beige. Op de mudguards en heeltab wordt gebruik gemaakt van suède in een mosgroene kleur. Deze kleur komt ook terug op de veters. De Swoosh aan de zijkant van de upper is in het lichtroze en ook van suède.

Nike Air Max 1 NH 'Treeline' | DR9773-300
Nike Air Max 1 NH 'Treeline' | DR9773-300

Nike’s branding op de tong is zwart met roze letters. Zo komt de kleur van de Swoosh vaker terug. De branding op de heeltab is in dezelfde kleur als het mesh rondom de kraag. Om ervoor te zorgen dat het bovenwerk er duidelijk uitspringt is de middenzool in het wit en de buitenzool in het zwart.

Where to cop?

De AM1 NH ‘Treeline’ zal op zaterdag 7 mei 2022 om 09:00 uur ’s ochtends droppen bij verschillende winkels. Wees er dus op tijd bij. Dit paartje zal bij de winkels hieronder verschijnen. Klik op de winkel om naar de desbetreffende landingspagina te gaan.

De release bij Nike zelf is nog niet bevestigd. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Naked Copenhagen
Naked Copenhagen
Opium Paris
Opium
4elementos
4Elementos

Raffles

Om meer kans te maken op deze unieke Nike Air Max 1 NH ‘Treeline’ kan je je ook inschrijven voor verschillende raffles. Voor deze sneaker lopen er aardig wat en deze zijn ook allemaal al geopend. Wees er snel bij en schrijf je gauw in! Klik op de store om jou informatie achter te laten.

Footshop
Footshop
Nike Air Max 1 NH 'Treeline' Patta
Patta
SNS
SNS
BSTN
BSTN
One Block Down
One Block Down
Nike Air Max 1 NH 'Treeline' Slam Jam
Slam Jam
Asphaltgold
Asphaltgold
Nike Air Max 1 NH 'Treeline' END Clothing
END Clothing
43einhalb
43einhalb
Footdistrict
FOOTDISTRICT
Afew
Afew
Nike Air Max 1 NH 'Treeline' solebox
solebox
SEVENSTORE
SEVENSTORE

Marktplaatsen

Mocht je nou minder geluk hebben bij de release en bij de raffles, dan kan je altijd bij onderstaande marktplaatsen terecht. De Nike Air Max 1 NH ‘Treeline’ zal na de release bij deze webshops verschijnen. Klik op de webshop om naar hun landingspagina te gaan.

StockX
StockX
Klekt
Klekt
Nike Air Max 1 NH 'Treeline' eBay
eBay

De Nike Air Max 1 NH ‘Treeline’ zal op zaterdag 7 mei 2022 om 09:00 uur in de ochtend droppen. Zet je wekker op tijd om de release niet te missen. Voor een volledig overzicht en last-minute wijzigingen, klik op de button hieronder. Veel succes met het scoren van dit paartje!

Nike Air Max 1 NH 'Treeline'

DR9773-300 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders