Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Nike Air Jordan 7 ‘White Infrared’

28 juni 2023 12:47
Where to Cop: Nike Air Jordan 7 ‘White Infrared’

Op 30 juni 2023 om 09:00 zal de Nike Air Jordan 7 ‘White Infrared’ verkrijgbaar zijn bij Nike SNKRS en geselecteerde retailers. De White Infrared is een variant van het AJ7 model dat oorspronkelijk werd gelanceerd in 1992. Ben je ook van mening dat deze iconische sneaker onmisbaar is in je verzameling? Kijk dan nu hieronder waar je de AJ7 ‘White Infrared’ kunt kopen!

Nike Air Jordan 7 ‘White Infrared’ | CU9307-160

Nike Air Jordan 7 Retro 'White Infrared'
Nike Air Jordan 7 Retro 'White Infrared' zijkant

De Nike Air Jordan 7 heeft een bovenwerk van wit leer dat de basis vormt van de sneaker. Hierdoor springen de vuurrode accenten er goed uit, wat resulteert in een opvallende uitstraling. Daarnaast zijn de tong, inlegzolen, kraagpanelen en hiellipjes zwart, wat een mooi contrast creëert met het witte leer.

Nike Air Jordan 7 Retro 'White Infrared' toe box
Nike Air Jordan 7 Retro 'White Infrared' hiel

Verder is de achterkant van de Air Jordan sneaker voorzien van opvallende ’23’-logo’s, die perfect samengaan met de gekartelde details rond de middenzool. Daarnaast krijgt het sneakerontwerp uit 1992 een eigentijdse uitstraling door het kleurenschema en de semitransparante afwerking op sommige delen van de buitenzool.

Nike Air Jordan 7 Retro 'White Infrared' achterkant
Nike Air Jordan 7 Retro 'White Infrared' bovenkant

De AJ7 Retro ‘White Infrared’ is een klassieke sneaker met een tijdloze colorway die eenvoudig te combineren is met verschillende outfits. Het is daarom de perfecte keuze voor zowel casual als sportieve looks!

Where to Cop

De nieuwste colorway van de Nike Air Jordan 7 Retro ‘White Infrared’ zal op 30 juni 2023 uitgebracht worden. Onthoud wel dat exacte tijden kunnen verschillen bij verschillende retailers en raffles. Om er zeker van te zijn dat je geen enkele kans misloopt, hebben we hieronder een volledige lijst met retailers voor je samengesteld.

Heb je geen geluk tijdens de release? Vergeet dan niet dat je na de release de AJ7 ‘White Infrared’ ook kunt verkrijgen op diverse marktplaatsen. Houd bovendien onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor een overzicht van andere populaire releases die eraan komen!