Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 5 WMNS ‘Gore-Tex’

2 november 2022 12:19
Where to cop: Air Jordan 5 WMNS ‘Gore-Tex’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Air Jordan 5 WMNS ‘Gore-Tex’ wordt op woensdag 3 november 2022 gereleased. Deze sneaker heeft een bovenwerk van Gore-Tex, dit materiaal is zowel waterafstotend als ademend. De ‘Gore-Tex’ colorway wordt bij verschillende retailers gereleased. Bekijk hier het volledige overzicht van alle stores.

Air Jordan 5 WMNS’Gore-Tex’ l DR0092-001

Air Jordan 5 'Gore-Tex'
Nike
Air Jordan 5 'Gore-Tex'

De Air Jordan 5 werd in 1990 geïntroduceerd en is evenals zijn voorgangers uit de Air Jordan collectie, ontworpen door Tinker Hatfield. De Air Jordan 5 heeft een opvallend silhouet en combineert verschillende materialen. Deze ‘Gore-Tex’ colorway gebruikt, zoals zijn naam al doet vermoeden, het materiaal Gore-Tex.

Air Jordan 5 'Gore-Tex'
Air Jordan 5 'Gore-Tex'

Gore-Tex is een uniek materiaal dat zowel waterafstotend als ademend is. Deze bijzondere combinatie maakt het materiaal geschikt voor outdoor kleding en ook sneakers. Nike heeft in het verleden al vaker Gore-Tex gebruikt in verschillende iconische silhouetten, zoals de Air Jordan 1 High en Air Force 1.

Air Jordan 5 'Gore-Tex'
Air Jordan 5 'Gore-Tex'

De ‘Gore-Tex’ colorway kleurt zwart en heeft over het hele design rode accenten. Op de hiel verschijnt het Jumpman logo. Op de hiel is ‘GORE-TEX’ in het rood met wit gestitched. Het gaas element op het middenpaneel is iconisch voor het Air Jordan 5 silhouet. De tong heeft een reflecteert in het licht en op de tong is de lace lock geplaatst.

Where to cop?

De Air Jordan 5 WMNS ‘Gore-Tex’ wordt op woensdag 3 november 2022 om stipt 09:00 uur gereleased. De sneaker is bij verschillende retailers te verkrijgen. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken.

Nike
Foot Locker
BSTN
Offspring
Naked
Overkill
AFEW
Footdistrict
Solebox
Kickz

Raffles

Ook is de Air Jordan 5 WMNS ‘Gore-Tex’ via verschillende raffles te verkrijgen. Hier worden de exemplaren verloot onder de deelnemers. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Klik op de shops om de raffles te bekijken. Ook hier dropt de sneaker op 5 november 2022 om stipt 09:00 uur.

Asphaltgold
Sneakersnstuff
END.

Marktplaatsen

Mocht je de release van de AJ5 ‘Gore-Tex’ gemist hebben, geen stress! De sneaker zal na zijn release via verschillende marktplaatsen te verkrijgen zijn. Klik op de shops hieronder om de Air Jordan 5 te bekijken.

GOAT
eBay

Dit zijn de stores waar de Air Jordan 5 WMNS ‘Gore-Tex’ dropt. De sneaker dropt op woensdag 3 november 2022 om stipt 09:00 uur. Klik op de button hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails.

Houd ook onze releasekalender in de gaten voor de laatste releases!

Air Jordan 5 WMNS 'Gore-Tex'

DR0092-001 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders