Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Jordan 4 ‘Fear’ maakt zijn terugkeer in 2024

3 januari 2024 10:51
De Nike Air Jordan 4 ‘Fear’ maakt zijn terugkeer in 2024

De Nike Air Jordan 4 ‘Fear’, een zwart-witte colorway die oorspronkelijk in 2013 werd uitgebracht, lijkt voor het eerst terug te keren tijdens de Holiday 2024 collectie van Jordan Brand!

🎨 Colorway: Air Jordan 4 ‘Fear’
#️⃣ Stylecode: N/A
📅 Release: kerstvakantie 2024

De ‘Fear’ was oorspronkelijk geïnspireerd op de ‘Be Legendary’ reclamecampagne van Jordan Brand uit 2008 en werd uitgebracht als onderdeel van het ‘Fear Pack’ naast een Air Jordan 3 en Air Jordan 5. In deze reclame zegt Michael Jordan: “Ik ben bang voor wat ik niet zal worden. Jij bent bang voor wat ik kan worden.” Dit thema wordt weerspiegeld op elk paar van het Fear Pack.

Zo toont de Air Jordan 4 ‘Fear’ een gestroomlijnd zwart-grijs kleurenschema, verfraaid met witte spikkeldetails op de tussenzool en merklogo’s op de tong, hiel en buitenzool. In plaats van leer is dit paar gemaakt van suède, waardoor het een luxe uitstraling krijgt. Zelfs de tong, die is gedetailleerd met het iconische Jumpman-logo, is volledig uitgevoerd in zacht suède.

Nike heeft nog niet gereageerd op de geruchten en er zijn nog geen beelden uitgelekt. Voorlopig moeten we het dus doen met de afbeeldingen van de oorspronkelijke release uit 2013. Blijf onze Instagram en nieuwspagina volgen, terwijl we in afwachting zijn van meer informatie!

Nike Air Jordan 4 'Fear'