Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 1 ‘Bordeaux’

18 november 2021 12:55
Where to cop: Air Jordan 1 ‘Bordeaux’

Het jaar van de Jordans is nog lang niet voorbij en dat laat Nike weten met een nieuwe Air Jordan 1. Het model ontvangt een ‘Bordeaux‘ colorway en komt op zaterdag 20 november 2021 uit. Zo hebben wij alle verkooppunten waar jij de ‘Bordeaux’ kunt scoren, op een rijtje gezet.

Air Jordan 1 ‘Bordeaux’ | 555088-611

In 1985 verscheen de allereerste Air Jordan 1 in een ‘Bred’ colorway. Sindsdien is de schoen haast niet meer weg te denken uit de sneakerwereld en heeft het over de jaren heen een hoop colorways gekregen. Daarnaast is het silhouet ook gebruikt voor samenwerkingen met onder andere Travis Scott, Off-White en Nigel Sylvester.

Air Jordan 1 'Bordeaux'
Air Jordan 1 'Bordeaux'

Nu brengt Nike het model in een ‘Bordeaux’ colorway uit. Het paar heeft een witte basis met bordeaux rode overlays op de mudguard, veters en hiel. Verder kleurt de Swoosh op het middenpaneel ‘metallic zilver’ en sluit dit mooi aan op het wing logo op de kraag. Ook de middenzolen zijn in een wit kleurtje gezet en worden ondersteund met bordeaux rode buitenzolen.

Air Jordan 1 'Bordeaux'

Where to cop?

De ‘Bordeaux’ is vanaf zaterdag 20 november 2021 verkrijgbaar bij verschillende winkels. Hieronder vind je een overzicht van alle verkooppunten waar jij het paartje kunt scoren.

Nike release

Op zaterdag 20 november 2021 komen de paartjes bij Nike online. Houd je SNKRS app goed in de gaten, want vanaf 09:00 uur zijn de kicks verkrijgbaar.

Air Jordan 1 'Bordeaux'

Raffles

Daarnaast zullen de schoenen ook via een raffle gereleased worden. Deze lotingen zijn al bij een aantal winkels open. Verder is het ook handig om je voor meerdere raffles in te schrijven. Zo vergroot jij je kans om het paartje te scoren. Klik snel op de stores hieronder om je in te schrijven voor de lotingen.

Naked Copenhagen
Naked Copenhagen
Footpatrol
Footpatrol
Sneakersnstuff
Sneakersnstuff
END Clothing
END Clothing
Footdistrict
Footdistrict

Marktplaatsen

Heb je het paartje helaas niet kunnen scoren? Geen probleem! De ‘Bordeaux’ is namelijk ook te vinden bij StockX en Klekt.

StockX
StockX
KLEKT
KLEKT

Op de button hieronder vind je een compleet overzicht van de Air Jordan 1 ‘Bordeaux’ en alle verkooppunten. De kicks zullen op zaterdag 20 november 2021 gereleased worden. Alvast heel veel succes!

Air Jordan 1 High OG 'Bordeaux'

555088-611 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders