Skip to content
Upcoming

Virgil Abloh’s Air Jordan 1 “University Blue” release info

26 april 2018 10:51
Virgil Abloh’s Air Jordan 1 “University Blue” release info

Oorspronkelijk ontstaan als rumor in eind december, ontving de Virgil Abloh x Air Jordan 1 “University Blue” onlangs toch een releasedatum. Het ontwerp is gebaseerd op de schoolkleuren van Michael Jordan’s voormalige school, de Universiteit van North Carolina.

In @py_rates’s eerste lek van de, door Virgil Abloh ontworpen, sneakers worden ze ‘University Blue’ genoemd. Deze bevat de kleuren “White / Cone / Dark Powder Blue.” Met het grote succes van ‘The Ten’-collectie en de witte versie van de Off White x Air Jordan 1, wijst het bovengenoemde model erop dat Abloh na al dat succes zeker nog niet klaar is met nieuwe dingen uitbrengen. De detaillering  op de sneaker is dan ook voorzien van de welbekende kenmerken van Virgil Abloh. Zo zien we de ‘AIR’ branding op de zool, het oranje labeltje en de oranje stiksels. Verder heeft de sneaker witte veters en ‘Dark Powder Blue’ panelen. De look wordt compleet gemaakt met een cleane witte tussenzool en een blauwe outsole die past bij de gekleurde panelen.

Release info

De sneakers schijnen te releasen op 9 juni voor een prijs van €180. Er is op dit moment nog geen nieuws over welke winkels deze sneakers zullen gaan verkopen. Blijf via de releasekalender op de hoogte van updates daarover. Klik hier voor ons huidige Air Jordan 1 assortiment.