Skip to content
Upcoming

Versace geeft Chain Reaction een opvallende make-over

26 juni 2019 15:02
Versace geeft Chain Reaction een opvallende make-over

Versace heeft zijn bekende, chuncky Chain Reaction model een gedurfde make-over gegeven. Dit keer beschikt het model over allerlei kleurrijke rondjes met slogans erop. Deze rondjes moeten lijken op buttons. Ondertussen is het trendy model niet meer weg te denken de luxury warenhuizen. Ook zijn er vele verschillende colorways van uit gekomen en is dit de nieuwste iteratie op dit model.

De Chain Reaction van Versace is ontworpen door voormalig ontwerper van Yeezy, Salehe Bembury. Het model beschikt over een trendy look en heeft vele verwijzingen naar de geschiedenis van Versace. Het meest opvallende aan de sneaker is overduidelijk de enorme zool die zich onder de upper bevind. Deze zool is gevormd naar een chain-link ketting. Wat ook een mooi detail is, is de braille print op de toebox. Deze braille print betekend ‘liefde’. Andere kenmerkende details zijn de patronen en logo’s over de hele sneaker.

Op 26 april 2018 debuteerde Versace zijn Chain Reaction sneaker. Toen kwam de sneaker uit in een zwarte colorway. Ondertussen zijn er al een tal aan verschillende colorways uitgekomen en nu is het de beurt aan een soort ‘button’ colorway.

Versace Chain Reaction ‘Slogan’ Print

Hierboven benoemde wij al wat kenmerkende details van Versace’s Chain Reaction sneaker. Het bovenwerk van de nieuwe colorway is gemaakt van zwart kleurig neopreen. Dit zwarte bovenwerk is bedekt met cirkelvormige afbeeldingen die lijken op buttons. In deze buttons staan slogans als ‘NO!’ en ‘I love Versace’. Ook staan er hartjes en handtassen in de buttons. De grafische elementen over de upper zijn erg dominant op de toebox, omdat de buttons op de zijkant overlapt worden door rubberen overlays. Deze rubberen overlays zijn een soort kooi voor de veters. Aan het uiteinde van de veters bevinden zich de lace aglets in een bordeaux rode kleur. Ook het Chain Reaction logo op de tong beschikt over de kleur bordeaux. Om de sneaker af te maken zijn er op de achterkant twee Medusa hoofden te vinden.

Wij verwachten dat deze uitvoering op Versace’s Chain Reaction binnenkort verkrijgbaar zal zijn via Farfetch. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de opvallende colorway. Ben jij nieuw bij Sneakerjagers? Check dan onze Releasekalender, zodat jij weet wat er voor releases er klaar staan voor de komende tijd!


Versace Chain Reaction
Versace Chain Reaction
Versace Chain Reaction
Images by Matchesfashion