Skip to content
Newsfeed

Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gasten van Calico Club

24 november 2023 17:13
Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gasten van Calico Club

De nieuwe aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show komt binnenkort online. Op 24 november 2023 is de volgende aflevering van het welbekende duo te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal. Deze week zijn de oprichters van Calico Club, Rolph van Heyster en Erik Morrenhof, te gast.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

De Grote Tim & Tom Sneaker Show wordt gehost door Sneakerjagers’ eigen duo, bestaande uit Tommy Triggah en Tim Beumers. Elke twee weken komt het duo met een nieuwe aflevering waarin ze het laatste nieuws uit de sneaker community bespreken. Van verwachte releases, tot aan persoonlijke ervaringen en anekdotes – alles in één show.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show
Foto’s Sneakerjagers
De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Dit doen ze niet alleen. Iedere aflevering nodigen Tim en Tom een nieuwe gast uit. Deze week zijn het er twee: Rolph en Erik, de oprichters van sneaker store Calico Club.

Calico Club

In 2013 opende Erik en Rolph de eerste vestiging van Calico Club (@calicoclubstore), destijds bekend als Calicio Jack. De sneaker en kledingwinkel breidde zich al snel uit. Drie jaar na de opening verhuisde het duo naar een grotere vestiging en sindsdien ging het hard. Met drie vestigingen in Nederland en verschillende samenwerkingen op de naam is Calico Club uitgegroeid tot een welbekende naam in de Nederlandse sneaker community.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show
De Grote Tim & Tom Sneaker Show

De focus van Calico Club ligt op het samenbrengen van de community. Dit doen Erik en Rolph met het organiseren van events, zoals de Stone Island ‘Exchange’ dit weekend, en door samen te werken met inspirerende namen en merken.

Afgelopen jaar vierde het duo het 10-jarige bestaan van Calico Club. In het tien jaar ondernemen heeft de store al veel bereikt, iets wat bekroond werd met een samenwerking met Amsterdams kledingmerk Tenue. Ook de recente samenwerking met G-Star RAW werd als mijlpaal gezien.

Calico Club
Calico Club/cottage in Venlo
Calico Club

Het assortiment van Calico Club bestaat uit stijlen als ‘outdoor luxury & tech’, ‘sophisticated designer’, ‘Japanese street’ en ‘Italian sportswear’, zoals de winkel dit zelf aangeeft. In de collectie verschijnen merken als Stone Island, Comme des Garçons, Arte Antwerp en velen meer. Kijkend naar de drie verschillende vestigingen, is luxe en comfort iets wat hoog in het vaandel staat.

In de volgende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show vertellen Erik en Rolph meer over het oprichten van hun eigen winkel en uitten ze hun mening over de laatste releases.

Volgende aflevering

De volgende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show is vanaf 24 november 2023 te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal. Daarnaast kun je de aflevering ook op het Sneakerjagers Spotify-account beluisteren.

Op het Instagram-account van Sneakerjagers (@sneakerjagers) vind je alvast enkele beelden uit de opkomende afleveringen!