Skip to content
Newsfeed

Tyshawn Jones en adidas onthullen de Tyshawn II

31 mei 2024 18:00
Tyshawn Jones en adidas onthullen de Tyshawn II

Na lang wachten komt de New Yorkse tweevoudig Trasher Skater of the Year, Tyshawn Jones, met zijn volgende adidas sneaker. Het duo bracht eerder de Tyshawn I uit. Nu komen de twee met een geheel nieuw silhouet; de Tyshawn II. De sneaker zal op 1 juni 2024 om 10.00 uur ’s ochtends gaan droppen bij adidas.

Tyshawn Jones

Tyshawn Jones is een bekende naam in de Amerikaanse skatecultuur. Geboren in 1998 heeft Tyshawn op 25-jarige leeftijd al veel bereikt, zowel op als naast de skatebaan. Op jonge leeftijd werd hij gesponsord door skatemerk Fucking Awesome, verscheen hij in Supreme campagnes, tekende hij bij adidas (2014) en startte hij in 2022 zijn eigen label King Skateboards.

De skateboarder lijkt voorlopig nog niet klaar te zijn. Eerder verschenen al de eerste beelden van de adidas Tyshawn II. Nu heeft het signature silhouet eindelijk een releasedatum mogen ontvangne. De sneaker heeft een low-top constructie die inspiratie lijkt te halen uit de adidas Originals silhouetten.

Het witte bovenwerk is gemaakt van leer. Over het design heen zijn grijze en zwarte overlays geplaatst. Op de tong verschijnt het adidas Trefoil logo en op de hiel is Tyshawn in gouden letters gezet. De geperforeerde toebox laat de sneaker ademen. De zwarte, LIGHTSTRIKE middenzool biedt demping en grip.

De sneaker verschijnt daarnaast ook in een all-black variant met op het middenpaneel gouden details.

De adidas Tyshawn II wordt op 1 juni 2024 gereleased bij adidas. Bekijk de campagnebeelden hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze.

Tyshawn Jones adidas Tyshawn II
Tyshawn Jones adidas Tyshawn II
Tyshawn Jones adidas Tyshawn II
Tyshawn Jones adidas Tyshawn II