Skip to content
Brand

Een top 10 populaire sneakers onder €100 bij Footshop

17 april 2023 09:23
Een top 10 populaire sneakers onder €100 bij Footshop

Om er goed uit te zien hoef je niet altijd veel geld uit te geven. Er zijn een hoop sneakers die je voor een lage prijs kunt scoren. Met de zomer voor de deur is dit het moment om jouw volgende zomer sneaker te scoren. Hier hebben we een aantal trendy sneakers onder de €100, verkrijgbaar bij Footshop.

Birkenstock Arizona EVA

Terwijl we wachten op de zomer, beginnen we onze lijst met een sandaal die zeker de moeite waard is tijdens zonnige dagen. Sandalen zijn terug en beter dan ooit. Dus, trek die baggy linnen broek aan en ga ervoor met deze Birkenstocks.

Trendy sneakers
Footshop

Vans OG Classic Slip-On

Betaalbaar, van goede kwaliteit en stijlvol tegelijk. Deze woorden beschrijven een iconische sneaker zoals de Vans slip-on. Vans heeft over de hele wereld een cult status opgebouwd met hun skate-gear en sneakers. Je kunt niet fout gaan met deze low-tops die momenteel in de uitverkoop zijn. Wees snel!

trendy sneakers

adidas Stan Smith

Een echte klassieke schoen van adidas. De Stan Smith kwam voor het eerst tot leven in 1973 en nu kun je niet over adidas praten zonder dit iconische silhouet te noemen. Dit keer komt de Stan Smith in een ‘Core White’ en een ‘Court Green’ kleurenschema. Deze klassieker is in de uitverkoop en mag deze zomer niet ontbreken in je collectie.

Converse Chuck Taylor All Star Move HI

Sinds de sneaker uitkwam, is de Converse All Star een instant icoon geworden op het basketbalveld en daarbuiten. Zijn basketbal-dagen zijn misschien voorbij, maar de schoen is nog steeds een klassieker die onder elke outfit past. Dit model met een chunky zool voegt een beetje pit toe aan een sneaker die sowieso niet kan missen.

Trendy sneakers

adidas Forum Low

In 2023 heeft de adidas Forum Low een complete comeback gemaakt. Dit keer komt de sneaker in een ‘Royal Blue’ en een ‘FTW White’ kleurenschema. Met deze felle kleuren is de adidas Forum Low de perfecte schoen voor de zomer.

adidas Campus 80’s

De minder gehypete maar even mooie broertje van de Samba, de Adidas Campus 80’s, is de perfecte low-top sneaker voor een goede prijs. Style het met een baggy jeans of een mooie short voor een cleane zomerse look. Ze zijn nu in de uitverkoop, dus wees snel!

Trendy sneakers

Asics Gel-1090V2

Een clean en chunky sneaker die perfect is voor de zomer. Als je wat comfort en stijl wilt, is de ASICS Gel-1090V2 de go-to sneaker voor jou. Verspil geen tijd meer, de sneaker is momenteel in de uitverkoop maar dat zal niet voor altijd zijn.

Vans Vault OG Old Skool LX

Als er één schoen is die echt past bij elke outfit, dan is het zonder twijfel de Vans Old Skool. De ‘Navy Blue’ in combinatie met de ‘Stvny Blue’ brengt een tijdloze look naar een iconische sneaker.

Trendy sneakers

Hier zijn enkele van onze favoriete sneakers voor een mooie prijs bin Footshop. Als je ze zelf wilt bekijken, ga dan naar de website van Footshop. Als je meer wilt lezen over onze favoriete sneakers, zorg er dan voor dat je onze nieuwspagina bekijkt via de knop hieronder.