Skip to content
Brand

Hoe je de Converse Chuck Taylor All Star kunt stylen

10 september 2023 19:47
Hoe je de Converse Chuck Taylor All Star kunt stylen

De Converse Chuck Taylor All Star is een van de welbekendste sneakers ooit. Het model wordt over de hele wereld gedragen door jong en oud en is uitgegroeid tot een icoon! Vandaag laten we je zien hoe je deze allrounder kunt combineren in verschillende outfits.

De geschiedenis van de Converse Chuck Taylor All Star

Laten we eens kijken naar de geschiedenis van de Converse Chuck Taylor. De Converse Rubber Shoe Company werd in 1908 opgericht door Marquis Mills. Mills begon met het ontwikkelen van schoenen met rubberen zolen, vandaar de naam ‘Rubber Shoe Company’. In 1917 begon het bedrijf met de ontwikkeling van een schoen speciaal voor basketballers. Het bedrijf deed het relatief goed in deze periode, maar het aantal verkochte schoenen bleef stabiel.

converse basketball
via Graduate Store

Dit veranderde toen Chuck Taylor bij het bedrijf kwam. De basketballer zag een groot potentieel in het ontwerpen van de schoen voor basketbalspelers. Taylor was destijds speler voor de Akron Firestones en stond bekend om zijn vlotte woorden en unieke marketingideeën. Hij werd ambassadeur voor Converse en hielp hen met het ontwerpen van nieuwe designs. Omdat hij enorm had bijgedragen aan het succes van het merk, besloot Converse de schoen naar hem te vernoemen. De Chuck Taylor All Star was geboren!

Converse Chuck Taylor All Star – stylingideeën

We kunnen direct beginnen met de stylingideeën. We hebben hiervoor verschillende gelegenheden gekozen: een comfortabele alledaagse outfit, een sportieve outfit en een klassieke herfstoutfit.

Chuck Taylor All Star Comfy Alltags-Outfit

De nieuwe Converse Gold Standard collectie verschijnt op 13 september 2023. De collectie bevat alles wat je nodig hebt voor een comfy alledaagse outfit. Je kunt bijvoorbeeld het binnenkort verkrijgbare Standard Crew Sweatshirt combineren met een bijpassende joggingbroek en een paar Platform Leather Chucks.

Converse Chuck Taylor All Star sport outfit

Deze look is perfect voor de sportschool of je ochtend wandeling. Combineer de Converse top met de fietsbroek of trek het Converse x ADER ERROR-shirt aan. Maak je look af met een casual pet en een paar Chuck Taylor All Star Lift Platform Mono White.

Converse Chuck Taylor All Star herfst outfit

Onze laatste look is perfect voor een frisse herfstdag. Combineer deze pull-over hoodie van een zachte stof om je warm te houden met een legging en een oversized jas. Maak de look af met een stoffen tas om je essentials in mee te nemen en een paar Chuck Taylor All Star Lift Platform Canvas By You, die je zelf kunt personaliseren.

Welke outfit trek jij aan? Laat het ons weten op Sneakerjagers Instagram! Als je geen outfit inspiratie wilt missen, bekijk dan zeker onze nieuwspagina of ons stylingkanaal op Instagram.