Skip to content
Where to Cop

Deze Travis Scott x Nike collectie matched met jouw Air Jordan 6

7 oktober 2019 14:00
Deze Travis Scott x Nike collectie matched met jouw Air Jordan 6

Met de aankomende Travis Scott x Air Jordan 6, die zaterdag 12 oktober uit komt, released er naast deze Air Jordan 6 ook nog een kleding collectie met Nike en Travis Scott.

De Travis Scott x Air Jordan 6 wordt de derde Jordan release van de samenwerking tussen Travis Scott en Jordan Brand. Het bovenwerk is gemaakt van nubuck en heeft een olive colourway. De sneaker heeft een paar mooie details zoals zakjes aan de zijkant van de enkel, het logo van ‘Cactus Jack’ in de zakjes, tong en glow in the dark outsole.

Met deze Air Jordan 6 released dus ook een kleding lijn van Travis Scott en Nike. De collectie bevat 2 t-shirts, een trui, een korte broek en een cargo broek. Het zwarte shirt bevat een afbeelding van Travis Scott en Michael Jordan met het ‘Cactus Jack’ logo erop. De andere Tee heeft een olive colourway met het Jordan Brand logo en Cactus Jack letters er om heen. De korte broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de tee en heeft kleine cactussen die in de brand staan verspreid over de korte broek. De trui heeft Michael Jordan erop met weer cactussen die in de brand staan. Als laatste hebben we nog een bruine cargo broek met een groot zwart vlak op de knie en boven been. Op een zak staat groot het Jordan Brand logo.

De Nike x Travis Scott collectie zal vrijdag 11 oktober releasen met de Travis Scott x Air Jordan 6 die de volgende dag uitkomt. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Travis Scott x Nike
Image by @howtocop

Hoodie – $125
Black Tee – $45
Olive Tee – $75
Shorts – $100
Pants – $150


Travis Scott x Nike

Travis Scott x Nike
Travis Scott x Nike

Images by PY_RATES