Skip to content
Newsfeed

Travis Scott werkt samen met Dior aan de mannen collectie voor zomer 2022

26 juni 2021 14:00
Travis Scott werkt samen met Dior aan de mannen collectie voor zomer 2022

Dior heeft een speciale samenwerking aangekondigd voor zijn Men’s Summer 2022 seizoen. Travis Scott en Kim Jones werken aan een Cactus Jack x Dior collectie.

Wij zagen de band tussen Travis en Dior al een tijd geleden groeien. Onze eerste blik op de Dior x Air Jordan 1 kwam namelijk van de artiest. Daarnaast heeft hij ook model gestaan voor de Air Dior collectie campagne. Voor deze aankomende Travis x Dior samenwerking moeten wij de Britse designer Kim Jones bedanken. Hij is het hoofd van Dior Men’s en de man die Vuitton ertoe bracht samen te werken met Supreme en Dior met Air Jordan.

Wat maakt deze aankomende collab nou zo uniek? Het is de eerste keer dat het Franse modehuis samen met een muzikale artiest aan een volledige collectie werkt. Check hieronder een sneak peek van de collectie.

De Cactus Jack x Dior collectie zal officieel onthuld worden tijdens de Dior Summer 2022 Men’s Show. Deze show zal online worden gestreamd op de Dior website op 25 juni 2022 om 14:30 uur. Houd onze Twitter en nieuwspagina in de gaten voor de updates.

Travis Scott x Dior
Travis Scott x Dior