Skip to content
Newsfeed

Travis Scott komt met SNKRS Pass tijdens Astrowold Festival

28 oktober 2021 16:00
Travis Scott komt met SNKRS Pass tijdens Astrowold Festival

Rapper en artiest Travis Scott komt met een exclusieve SNKRS Pass tijdens zijn Astroworld Festival. Dit festival duurt van 2 tot en met 8 november 2021. Op 2 en 3 november kunnen fans kans maken op Travis Scott x Nike sneakers.

Travis Scott SNKRS Pass

Op 27 oktober 2021 kondigde de rapper uit Houston op Instagram zijn volgende Astroworld Festival aan. Travis Scott bracht op 3 augustus 2018 zijn album ‘Astroworld’ uit met hits als ‘SICKO MODE’ en ‘BUTTERFLY EFFECT’. Sinds dit album is uitgebracht, heeft de artiest al meerdere Astroworld Festivals gehouden waarbij zijn muziek en dat van andere artiesten centraal staat.

Opvallend aan komend Astroworld Festival, is de SNKRS Pass die op 2 en 3 november gegeven wordt. Met deze Pass kunnen fans een nog onbekende Travis Scott x Nike sneaker reserveren. De Pass zal plaats vinden bij Scott’s winkel Space Village in Houston. Fans die tijdens de drop in de buurt van deze winkel staan, maken kans op een exclusief paartje.

Welke sneakers er worden gereleased tijdens de SNKRS Pass, is nog onbekend. Dit kunnen oude releases zoals de Travis Scott x Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ of de Air Max 270 ‘Cactus Trails’. Het zou ook kunnen dat de nog niet gereleasde Air Max 1 met de SNKRS Pass gereserveerd kan worden.

De SNKRS Pass maakt gebruik van de locatie van de app gebruiker. In het verleden heeft Nike dit ook gedaan met de Off-White x Air Force 1 Low ‘Lemonade’ in Boston. Tijdens deze Pass konden app gebruikers uit heel Amerika de sneaker te pakken krijgen en niet alleen in Boston. Of dit tijdens deze release anders gaat zijn, is nog niet bekend.