Skip to content
Staff Picks

Top 10 zwarte en witte adidas sneakers

28 augustus 2023 14:00
Top 10 zwarte en witte adidas sneakers

De combinatie van zwart en wit is al lange tijd geliefd en staat symbool voor een tijdloze, veelzijdige en elegante stijl. Deze kleuren zijn eenvoudig maar tegelijkertijd stijlvol, en je kunt ze moeiteloos met elkaar combineren. Eenvoudige zwart-witte outfits volgens het motto ‘less is more‘ zijn dit seizoen opnieuw trendy. Bij adidas kun je kiezen uit een uitgebreide collectie sneakers in het wit of zwart, waarmee je jouw eigen unieke uitstraling kunt creëren.

Hieronder presenteren we je de beste zwarte en witte sneakers van adidas!

Samba OG

Samba OG

Sinds zijn lancering in 1950 is de adidas Samba geëvolueerd van een voetbalschoen tot een van de meest geliefde sneakermodellen. Het afgelopen jaar heeft dit model een enorme golf van populariteit ervaren en is het buitengewoon in trek. Het gestroomlijnde, lage silhouet, voorzien van een zacht leren bovenwerk, suède overlays en een buitenzool van natuurlijk rubber, biedt alles wat je van een geschikte sneaker voor dagelijks gebruik verwacht.

Adilette

Adilette

Tijdens de zomer kunnen Adiletten natuurlijk niet ontbreken. Met de zwarte Adiletten heb je de ideale veelzijdige keuze die bij elke gelegenheid past.

ULTRABOOST 1.0

Ultraboost

De ideale schoen voor mensen met een actieve levensstijl. Als je veel loopt en voortdurend onderweg bent, zorgt deze sneaker voor maximaal comfort, waardoor je moeiteloos door je dagelijkse routine beweegt.

Gazelle OG

adidas gazelle

Nog een tijdloze favoriet die zeker niet mag ontbreken in elke schoenencollectie, is de adidas Gazelle. Dit model is een ware klassieker en heeft sinds de lancering in 1968 zowel dienst gedaan als trainingschoen als streetwear sneaker. In de zwart-witte kleurencombinatie komt het retro design volledig tot zijn recht.

OZWEEGO

ozweego

Deze sneaker is geïnspireerd op de retrostijl van de jaren 90 en begin 2000, en voegt een coole uitstraling toe aan elke outfit. De ingetogen kleur gecombineerd met het opvallende ontwerp zorgt voor een perfecte balans.

FORUM BOLD STRIPES

bold stripes witte adidas

De Forum Bold Stripes is een moderne interpretatie van de Forum sneaker uit 1984 en behoudt alle kenmerken, patronen en materialen van het origineel. Bovendien is het ontwerp verrijkt met een verhoogde zool, wat een extra dimensie aan het geheel toevoegt.

FORUM LOW

forum low

De zwarte en witte lage variant van dit model met strap is eveneens een uitstekende optie voor een relaxte, sportieve dagelijkse uitstraling. Het design biedt een informele stijl die geschikt is voor verschillende gelegenheden, zoals universiteit, school, werk en stadsactiviteiten.

CAMPUS 00S

campus

Met brede veters en een groot retro adidas logo op de tong hebben de Campus 00s een geheel eigen look. Ze zijn goed te combineren met een oversized broek en een chill basic shirt.

adidas Superstar

superstar witte adidas

De zwarte en witte adidas Superstar is een ware retro-legende die net zo geliefd is in het heden als toen hij voor het eerst verscheen in 1969, dankzij zijn tijdloze en unieke ontwerp. De sneaker, herkenbaar aan de iconische shell-toe, vormt de ideale keuze voor dagelijks gebruik en past moeiteloos bij elke outfit.

Stan Smith

stan smith witte adidas

De Stan Smith vertoont een strak en eenvoudig ontwerp, gehuld in een klassiek zwart-wit kleurenpalet. Hierdoor is het een sneaker die naadloos aansluit bij elke outfit. Met dit model maak je altijd een veilige keuze.

Dit was onze selectie van de tien beste zwart-witte sneakers van adidas. Voor een breder aanbod aan modellen kun je een scala aan zwart-witte stijlen ontdekken op de officiële adidas website.

Als je op de hoogte wilt blijven van alles wat er gebeurt in de wereld van sneakers, bekijk dan zeker onze Sneakerjagers nieuwspagina.