Skip to content
Newsfeed

Timberland komt met nieuwe modellen voor in de Generation Boat collectie

23 maart 2023 12:12
Timberland komt met nieuwe modellen voor in de  Generation Boat collectie

Lente 2023 is in aantocht en net op tijd voor dit seizoen brengt Timberland drie nieuwe colorways uit op twee classic modellen. Naast dat het outdoor footwear brand nieuwe schoenen uitbrengt, wordt er ook een nieuw unisex lentejack toegevoegd aan de Generation Boat collectie. De nieuwe artikelen zijn beschikbaar op de website van Timberland. Lees in dit artikel alles over de nieuwe drop.

In de Generation Boat collectie zie je sinds 21 maart 2023 twee nieuwe colorways van de 3-Eye Lug terugkomen en ook een nieuwe uitgave van het 7-Eye Chukka model.

3 -Eye Lug

Het 3 Eye-Lug model is geïntroduceerd in 1978, de twee nieuwe colorways beschermen de geschiedenis van het model en brengen ons een gedurfd uiterlijk en innovatieve upgrade. De overheersend groene kleurenstelling is officieel een vrouwen model en de gele voor mannen. Laat je niet beïnvloeden door deze labels aangezien de oranje colorway van maat 35.5 tot en met 42 gaat en de gele van maat 39 tot 49.

Timberland

7-Eye Lug

Het 7-Eye Lug model is geïnspireerd op een van de succesvolste silhouetten binnen Timberland, de Yellow Boot. Dit nieuwere model laat een frisse wind waaien door deze classic. De rubberen zool zorgt voor net zoals zijn voorganger voor extra grip en de het bovenwerk van de boots komen in premium leer.

Apparel

Ook is aan de collectie een nieuw en duurzaam item toegevoegd. Het jasje mixt verschillende materialen, zo bestaat het uit 80% organisch katoen en uit 20% linnen.

Dit zijn de nieuwe items in de Timberland Generation Boat collectie. Wat vind jij van de nieuwe artikelen? Zit er iets voor jou bij? Klik dan op de button hieronder om meteen naar de website van Timberland te gaan. Blijf op de hoogte van al het sneaker news en de nieuwste releases via de Sneakerjagers app!