Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Teddy Santis x New Balance 990v6 – Made in USA pack

26 juni 2024 12:30
Release reminder: Teddy Santis x New Balance 990v6 – Made in USA pack

Op 27 juni 2024 droppen twee nieuwe colorways van de New Balance 990v6 Made in USA. De colorways ‘Black Plum’ en ‘Vintage Rose’ zijn beide ontworpen door Teddy Santis, de creatief directeur van de New Balance Made in USA lijn. Bekijk hier waar je de sneakers kunt verkrijgen.

New Balance 990v6 – Made in USA pack

Teddy Santis x New Balance 990v6 'Black Plum' - Made in USA
Beelden New Balance

New Balance komt met twee nieuwe releases. In de afgelopen maanden heeft Teddy Santis, tevens oprichter van Aimé Leon Dore, veel verschillende sneakers uitgebracht onder de Made in USA lijn. Nu zien we twee volgende releases verschijnen. De New Balance 990v6 dropt in de colorways ‘Black Plum’ en ‘Vintage Rose’.

Teddy Santis x New Balance 990v6 'Black Plum' - Made in USA
‘Black Plum’
‘Vintage Rose’

De New Balance 990v6 is het meest recente silhouet uit de 9900-serie. Het model heeft een chunky silhouet en een grove buitenzool dat maximum comfort biedt. Het bovenwerk gebruikt de materialen mesh, suède en leer.

De ‘Black Plum’ komt met dieppaarse en zwarte overlays die mooi contrasteren met de upper. De ‘Vintage Rose’ heeft daarentegen een ietwat meer ingetogen colorway en gebruikt zachte beigetinten. Beide sneakers komen met zilveren details op de tong en hiel.

De zool maakt gebruik van FuelCell foam dat demping biedt bij iedere stap. De ENCAP-tussenzool combineert zacht schuim met een duurzame rand van polyurethaan. Beide sneakers komen in speciale Made in USA schoenendozen.

Release

De Teddy Santis x New Balance 990v6 – Made in USA ‘Black Plum’ en ‘Vintage Rose’ droppen beide op 27 juni 2024 bij New Balance en diverse retailers. Bekijk de lijst met verkooppunten hiernaast. Let op: je kunt de sneaker ook verkrijgen via raffles. Schrijf je nu in!