Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de CAYL x New Balance 1906R

6 juli 2024 18:00
Eerste beelden van de CAYL x New Balance 1906R

New Balance slaat regelmatig de handen ineen met andere merken, nu in juli 2024 staat ons een bijzondere samenwerking te wachten. Samen met CAYL, wat staat voor Climb As You Love, hebben ze de New Balance 1906R een make-over gegeven. Het duo heeft hierbij op een unieke manier outdoor functionaliteit gecombineerd met stedelijke stijl.

De CAYL x New Balance 1906R heeft een opvallend ontwerp dat zowel duurzaam als comfortabel is. Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht ripstop nylon, dat semitransparant is voor een unieke uitstraling, maar zorgt tegelijkertijd ook voor ademend vermogen tijdens avonturen in de buitenlucht.

Daarnaast is het kleurenpalet geïnspireerd op natuurlijke elementen, met blauwe details die contrasteren met zwarte accenten op het N-logo, de veters, de tong en het CAYL-logo aan de buitenkant van de hiel. De schoen bevat een quick lace setup met een lace toggle voor extra gemak.

Als laatste zorgen de zwarte tussenzool en bijpassende buitenzool niet alleen voor een gestroomlijnde look, maar bieden tegelijkertijd ook grip en ondersteuning op verschillende ondergronden.

De release van de CAYL x New Balance 1906R staat gepland voor 2024 en zal verkrijgbaar zijn bij CAYL, New Balance en geselecteerde retailers. Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste updates in de sneakerwereld? Volg Sneakerjagers dan op Instagram!

CAYL x New Balance 1906R
CAYL x New Balance 1906R
CAYL x New Balance 1906R
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date