Skip to content
Watch

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 51

19 juni 2024 18:00
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 51

In de volgende aflevering van The Sneaker Update hebben Tom, Mats en Lotte het SNS x adidas Originals ‘Footbal Collection’ pack in handen dat deze week zal gaan releasen. Naast het uitgebreid bespreken van deze release hebben de drie het ook over de start van de Paris Fashion Week, de END. x Timberland collab en de JJJJound x adidas campagne met José Mourinho in de hoofdrol.

Beeld Sneakerjagers

The Sneaker Update is dé podcast voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen in de sneakerwereld. In elke aflevering delen Lotte, Mats en Tommy Triggah boeiende verhalen uit de scene. Van unieke sneaker releases tot fascinerende anekdotes achter de ontwerpen, alles komt aan bod in deze wekelijkse podcast.

The Sneaker Update

In de komende aflevering staat de samenwerking van Sneakersnstuff (SNS) en adidas centraal. Het duo komt met drie silhouetten, adidas Predator Mundial, Mundial Team en de Samba JP. De silhouetten spelen elk een grote rol in de wereld van voetbal en komen dan ook als geroepen tijdens dit EK.

The Sneaker Update
The Sneaker Update

Daarnaast bespreken Tom, Lotte en Mats de Air Jordan 4 RM in samenwerking met Nigel Sylvester, de nieuwe colorway van de Nike SB x Air Jordan 4 en winnaar van het NBA-kampioenschap.

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.