Skip to content
Watch

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 47 ‘Nike Air 180 special’

22 mei 2024 16:16
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 47 ‘Nike Air 180 special’

De volgende aflevering van The Sneaker Update is wel een erg bijzondere. De release van de Nike Air 180 ‘Ultramarine’ staat namelijk centraal in de aflevering. Mats, Lotte en Tom ontvingen elk een exemplaar van Footshop en geven uitgebreid review. Daarnaast bespreken ze de nieuwe Wales Bonner x adidas collab, de Patta x Bonne Suits samenwerking en meer.

‘Nike Air 180 Special’

The Sneaker Update is dé podcast voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen in de sneakerwereld. In elke aflevering delen Lotte, Mats en Tommy Triggah boeiende verhalen uit de scene. Van unieke sneaker releases tot fascinerende anekdotes achter de ontwerpen, alles komt aan bod in deze wekelijkse podcast.

Nike Air 180
Foto’s Sneakerjagers
Nike Air 180

Op vrijdag 24 mei 2024 maakt de Nike Air 180 ‘Ultramarine’ zijn comeback. De sneaker werd in 1991 uitgebracht. Het silhouet is ontworpen door Tinker Hatfield en Bruce Kilgore, twee van Nike’s belangrijkste designers die verantwoordelijk zijn voor de meest iconische sneakers.

Nike Air 180

Na verschillende rereleases gekregen te hebben, brengt Nike de OG colorway ‘Ultramarine’ terug in 2024. De sneaker heeft een vergrote Air unit gekregen, maar blijft voor de rest identiek aan zijn voorganger. In de podcast bespreken de drie de release, het verhaal achter de sneaker en het comfort van de sneaker.

Daarnaast hebben ze het ook over de komende releases. De Air Jordan 4 SE ‘Paris Olympics’ wordt besproken, evenals nieuwe colorways van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low en de nieuwe kledinglijn van Gunna, genaamd ‘P By Gunna’.

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.