Skip to content
Upcoming

Supreme x Nike SB Dunk Low OG QS

2 november 2020 17:13
Supreme x Nike SB Dunk Low OG QS

Supreme en Nike werken samen aan de Supreme x Nike SB Dunk Low OG QS. Na een tijdje geruchten en afbeeldingen voorbij zien komen, zijn er nu duidelijke foto’s verschenen. Lees hier alle informatie die we hebben over deze samenwerking!

Supreme heeft al eerder een Nike SB Dunk gedropt. Dit was een hoge Dunk met gekleurde krokodillen leer en sterretjes aan de zijkant. Deze dropte in 2003 in een licht blauwe en rode colorway. De sneaker was erg gewild en is nog steeds moeilijk te krijgen. Maar geen zorgen, de komende samenwerking heeft dezelfde details, in een low top versie!

Nike SB Dunk Low OG QS “Croc Skin/Gold Stars”

We verwachten deze Supreme x Nike SB Dunk in 4 colorways. Een zwarte, blauwe, groene en bruine. Alle vier de colorways beschikken over de op krokodillen geïnspireerde overlays van leer. Ook de swoosh heeft deze gekleurde krokodillenprint. Op het voor de rest witte bovenwerk zijn gouden sterren te vinden. Verder beschikken de Dunks over een witte midsole en een zool bijpassend bij de colorway. Bekijk de eerste verschenen foto’s, van alle 4 de colorways onder aan het blog!

We verwachten de Supreme x Nike SB Dunk Low OG QS in 2021. Een releasedatum verschijnt, zodra we die hebben, in de releasekalender. Ook zijn updates en meer informatie te vinden in onze blog posts. Volg ons ook op Instagram voor extra sneaker nieuwtjes en content.

Supreme x Nike SB Dunk
Supreme x Nike SB Dunk
Supreme x Nike SB Dunk
Supreme x Nike SB Dunk