Skip to content
Newsfeed

De Supreme x Nike Air Force ‘Baroque Brown’ is nu te verkrijgen

15 augustus 2023 10:39
De Supreme x Nike Air Force ‘Baroque Brown’ is nu te verkrijgen

Onlangs heeft Supreme zijn lookbook en preview voor de Fall/Winter 2023 collectie onthuld. Hierbij hebben ze bevestigd dat de Supreme x Nike Air Force 1 Low ‘Baroque Brown’ deel zal uitmaken van hun introductie voor dit seizoen. Alles wat je moet weten over deze nieuwe samenwerking met Nike lees je hieronder!

Bovendien zal niet alleen de ‘Baroque Brown’ voor het eerst releasen. Ook zullen twee oude bekenden gerestocked worden. Opnieuw zul je namelijk de Supreme x Nike Air Force 1 ‘White’ en ‘Black’ kunnen verkrijgen. Deze twee colorways zullen in de komende weken van 2023 bij Supreme verschijnen.

Evenals de ‘White’ en ‘Black’ uitvoering, heeft de nieuwe Supreme x Nike Air Force 1 het welbekende rode ‘box logo’ langs de hiel. Op de binnenzool en tonglabel is het Supreme logo te zien. Ook komt het paar met een secundaire veter optie.

De Supreme x Nike Air Force ‘Baroque Brown’ kleurt van top tot teen bruin. Het bovenwerk is van stevig leer. De perforatiegaatjes op de neus helpen de sneaker ademen.

Hieronder kun je een gedetailleerde blik werpen op de Supreme x Nike Air Force 1 ‘Baroque Brown’. De colorway werd op 2 november 2023 gereleased bij Supreme en is nog in enkele maten te verkrijgen. Daarnaast kun je de sneaker bij diverse marktplaatsen scoren.

De ‘Triple White’ en ‘Triple Black’ colorways zullen in de komende weken van 2023 bij Supreme verschijnen. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates.

Supreme x Nike Air Force 1 Low 'Baroque Brown'
Supreme x Nike Air Force 1 Low 'Baroque Brown'
Supreme x Nike Air Force 1 Low 'White'
Supreme x Nike Air Force 1 Low 'White'
Supreme x Nike Air Force 1 Low 'Black'
Supreme x Nike Air Force 1 Low 'Black'