Skip to content
Newsfeed

Summer Sale bij Sneakersnstuff tot wel 60% korting

23 juni 2023 08:07
Summer Sale bij Sneakersnstuff tot wel 60% korting

Sneakersnstuff viert de zomer met ons! Zij bieden een Summer Sale tot wel 60% korting op al je favoriete items. Vind merken zoals Ralph Lauren, Air Jordan, Carhartt en nog veel meer brands in de Summer Sale van SNS.

Bekijk hier onze top picks uit de kortingscollecite. Ben je benieuwd naar de gehele collectie van SNS? Klik hier.

New Balance 550

Een paar witte sneakers is een must-have in de zomermaanden. De New Balance 550 is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gigantisch succes. Pak nu je kans en scoor de 550 nu met 20% korting.

SNS

Air Jordan 2 Retro

De AJ2 ‘Lucky Green’ kwam begin 2023 uit. De wit en groene kleurenstelling zorgen voor een frisse uitstraling. We maakten kennis met de Air Jordan 2 in 1986 en in anno 2023 is het silhouet nog steeds een uitstekende keuze voor in je sneaker rotation.

Wmns Jordan Hex Mule SP

Het is nooit een slecht idee om voor in de zomermaanden naast je sneakers ook een paar slides tot je beschikking te hebben. Slides zijn praktisch en hoe je het wendt of keert ook luchtiger dan dichte schoenen.

Een vrij nieuwe speler in de slide wereld is de Jordan Hex Mule. De Jordan slide is nu bij Sneakersnstuff verkrijgbaar met 30% korting.

Carhartt WIP WMNS shirt

Met een goede basic kom je al heel ver, een t-shirt van Carhartt met een korte broek of een rokje en je outfit is compleet.

Pop Trading Company hoodie

Een zomer avond kan soms toch fris aanvoelen. Een hoodie van het skate merk Pop Trading Company zorgt ervoor dat je warm, comfortabel en fashionable blijft.

Dit waren onze top picks uit de Summer Sale collectie van Sneakersnstuff, je vind kortingen tot maar liefst 60%. Ben je benieuwd naar de gehele summer collectie? Klik op de onder staande knop.