Skip to content
Newsfeed

SNEEZE en Reebok keren terug met de Classic Leather

11 juli 2023 08:54
SNEEZE en Reebok keren terug met de Classic Leather

Het Canadese magazine Sneeze komt opnieuw samen met Reebok. Nadat Reebok en SNEEZE samen al enkele drops lanceerden zoals bijvoorbeeld de Sneeze x Reebok LT Court ‘Core Black’, zijn ze nu terug met een nieuwe samenwerking. Een speciale versie van de SNEEZE x Reebok Classic Leather komt uit in de zomer van 2023.

Sneeze magazine is een Canadees blad dat in 2008 werd opgericht. Het magazine focust zich op sneakers, streetstyle, trends en mode en is een bekende naam onder sneakerliefhebbers. Sneeze werkt samen met verschillende artiesten, fotografen en auteurs en verschijnt zowel in print als online op de officiële website. Nu komt het blad opnieuw samen met Reebok.

Het nieuwe ontwerp is vergelijkbaar met zijn voorganger, de Reebok Club C met SNEEZE uit 2020. De nieuwe Classic Leather is ook overwegend wit en heeft een zwarte nylon tong. Het SNEEZE-logo is aan de zijkant van de schoen geplaatst, waar normaal gesproken het Reebok-logo staat. Het klassieke Reebok logo staat op de tong van de schoen. De sneaker is naar verwachting vanaf 21 juli 2023 verkrijgbaar bij Reebok en andere retailers voor een prijs van €130.

Tot die tijd kun je de officiële afbeeldingen van de schoen hieronder bekijken. Als je op de hoogte wilt blijven van deze en alle andere aankomende releases, check dan zeker onze release kalender en houd de nieuwspagina in de gaten!