Skip to content
Newsfeed

De END x Reebok Classic Leather is een ode aan jeu de boules

1 juni 2023 12:44
De END x Reebok Classic Leather is een ode aan jeu de boules

END en Reebok bundelen hun krachten voor een speciale samenwerking. Voor de volgende samenwerking krijgt het Classic Leather silhouet een chique makeover. De sneaker brengt ode aan het eeuwenoude spel jeu de boules. De langverwachte release van de END x Reebok Classic Leather staat gepland op vrijdag 2 juni 2023. Bereid je voor om deze speciale editie te scoren.

END x Reebok Classic Boules

Sinds zijn ontstaan in 1910 wordt het spel jeu de boules al meer dan honderd jaar gespeeld. Het spel is simpel; gooi je boules zo dicht mogelijk bij de oranje jack. END en Reebok hebben hierop ingespeeld door luxueuze details toe te voegen aan de Classic Leather, die perfect passen bij de wereld van boules.

De sneaker komt met verschillende details die doen hinten naar de sport. De beige details knipogen naar de zanderige speeloppervlakken waarop de sport beoefend wordt. Het bovenwerk bestaat uit een mix van suède en getrommeld leer in de kleuren ‘Stucco’ en ‘Beige’. De neutrale kleur op de tong, veters en tussenzool geeft de sneaker een stijlvolle uitstraling.

Het Reebok logo is te vinden op de tong, zijkant en hiel van de sneaker. De END x Reebok Classic Leather heeft een ‘Sap Green’ accent op de hiel, rond de tong en hak. Om het geheel af te maken zijn de nestels van de sneaker oranje. Een verwijzing naar de oranje jack uit het spel.

Deze unieke collab komt uit op 2 juni 2023. Als je op de hoogte wilt blijven van releases zoals deze, houd dan onze Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten. Neem ook een kijkje op ons Sneakerjagers Instagram-account.

End x Reebok Classic