Skip to content
Events

Sneakerness Amsterdam komt er weer aan!

25 februari 2019 17:04
Sneakerness Amsterdam komt er weer aan!

Door het jaar heen zijn er talloze sneaker evenementen. In Nederland, Europa, Amerika, grote evenementen, kleine, nieuwe, ze zijn er in alle formatenm en plaatsen. Een van de meest bekende EU-evenementen, Sneakerness zal in juni weer naar Nederland komen. Op het evenement kunnen we twee dagen genieten van de beste sneakers, streetwear, kunst en muziek in de Sneakerscene.

Bijna elk jaar komt Sneakerness wel weer naar Nederland. In de beginjaren van Sneakerness vond het evenment voornamelijk plaats in Amsterdam. Na een aantal jaar ging de focus langzaam ook naar de havenstad Rotterdam, maar voor de volgende editie gaan ze weer knallen in onze hoofdstad Amsterdam. Het evenement vindt plaats in de bekende Kromhouthal, waar Sneakerness al vaker een evenement heeft georganiseerd.

Waar in andere steden, zoals Rome en Milaan hype sneakers, zoals Yeezy’s en off-white x Nike centraal staan blijft Nederland lekker nuchter. Zoals we allemaal weten is de Air Max 1 of überhaupt een Air Max de meest geliefde sneaker in Nederland. We kunnen daarom al wel zeggen dat voor iedere Air Max liefhebber een must is om Sneakerness te bezoeken, omdat veel private Air Max sellers, zoals we gewend zijn, aanwezig zullen zijn.

Datum: Zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019
Plaats: Kromhouthal, Amsterdam

Tickets voor Sneakerness Amsterdam zijn nu verkrijgbaar, maar wacht niet te lang! Bemachtig daarom snel jouw ticket via deze link en check het Facebook evenement voor meer info en updates!

Wil jij nog even kijken hoe Sneakerness Rotterdam er eind 2018 aan toe ging? Check dan ff de video hieronder!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.