Skip to content
Brand

Slechts voor een korte tijd! Profiteer van 20% korting in de solebox Weekend Deal

27 januari 2024 00:05
Slechts voor een korte tijd! Profiteer van 20% korting in de solebox Weekend Deal

Wees snel dit weekend, want solebox lanceert hun Weekend Deal voor een beperkte tijd. Van zaterdag 27 januari tot zondag 28 januari 2024, tot 23:59 uur, ontvang je 20% korting op geselecteerde trendy stijlen, waaronder sneakers, kleding, accessoires en meer. Vergeet echter niet om bij het afrekenen van je aankoop de kortingscode WE20 in te voeren. Hier vind je alle details die je moet weten over de solebox Weekend Deal.

Ben je er klaar voor om dit weekend geld te besparen op trendy stijlen? De solebox collectie bevat populaire sneakers van merken als Nike, adidas, PUMA, New Balance en nog veel meer. In de solebox Weekend Deal vind je items voor hem en haar.

De kortingscode WE20 is van toepassing op veel geselecteerde artikelen. Hier vind je populaire modellen zoals de Nike Air Max 1, Air Jordan 1 High, BAPE STA, New Balance 550 en nog veel meer. Apparel pieces van merken als Carhartt WIP, The North Face en Pleasures zijn ook opgenomen in de selectie.

De solebox Weekend Deal loopt maar tot 28 januari 2023 om 23:59 uur, dus wees er snel bij. Vergeet ook niet de kortingscode WE20 in te voeren bij het afrekenen van je aankoop. Klik op de knop hieronder om door de collectie van solebox te bladeren.