Skip to content
Upcoming

Kleurrijke New Balance 878 make over door size?

8 oktober 2019 16:15
Kleurrijke New Balance 878 make over door size?

Het ziet er naar uit dat size? nog wel even door gaat met het releasen van sneakers samen met New Balance. Deze keer word de size? x New Balance 878 gereleased in een kleurrijke colorway.

De upper van de sneaker is gemaakt van leer en mesh. De basis van de upper is blauw en heeft verschillende kleurrijke details. Op de toebox zijn twee overlays te vinden, een gele en een groene. Boven aan de upper zijn een beige en roze getinte overlays te zien. Daarnaast zijn de overlays op de hiel rood en roze gekleurd. Daar is ook de New Balance branding te zien en op de zijkant van de upper is een kleurrijke 878 branding aanwezig. Het welbekende New Balance logo op de zijkant is een lichtere tint van de blauwe basis waaruit de upper bestaat. Naast een opvallende upper trekt ook de grote blauwe zool met ABZORD kussens de aandacht. Om het design af te maken is de outersole licht roze.

Voor de release van de size? x New Balance 878 heeft size? een editorial gemaakt. Foto’s van de schoen zijn te zien in een collage stijl. Zie de foto’s hieronder voor de details van deze release. De sneaker zal op 12 oktober 2019 verschijnen bij size?. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer informatie over nieuwe releases.


New Balance 878 'Multi' - Size? exclusive

CM878SZ · Prijs vanaf €242,-

Naar alle aanbieders
size? x New Balance 878
size? x New Balance 878
size? x New Balance 878
size? x New Balance 878
Images by size?