Skip to content
Upcoming

size? en PUMA geven het Inhale model twee mythologische looks

11 september 2019 11:00
size? en PUMA geven het Inhale model twee mythologische looks

size? komt weer met een exclusieve samenwerking. Dit keer werken zij samen met PUMA. Ze hebben twee designs gemaakt van het ‘Inhale’ model die geïnspireerd zijn door de mythologie.

De eerste sneaker is geïnspireerd op het Griekse volksverhaal: Perseus vs the Kraken. In het echte verhaal gaat het om Perseus die Cetus neerhaalt, maar size? heeft ervoor gekozen om de Kraken, een groot wezen die kwam van de bodem van de zee, af te beelden in plaats van Cetus. Je ziet dan ook dat de sneaker geïnspireerd is op reptielen en wezens uit de zee. De tweede sneaker is geïnspireerd op Medusa, een wezen wiens haar gemaakt is uit slangen en met de kracht om met slechts één blik te veranderen in steen. Het verhaal gaat dat haar hoofd verwijderd is door Perseus en dat hij haar hoofd gebruikte om daarmee de Kraken mee te verslaan.

size? x PUMA Inhale ‘Kraken’

De basis van de ‘Kraken’ is gemaakt van mesh in een diepe paarse kleur. De sneaker bevat zilveren accenten en de formstrip is rood. Ook is het PUMA logo op de tong rood. Natuurlijk bevat het ‘Inhale’ model de dempende e+Cell technologie in de zool, die zorgt voor meer comfort en ondersteuning. De outersole is gemaakt van rubber en is doorzichtig. Wat het ‘Kraken’ design echt afmaakt is de tentakel in de binnenkant van de schoen, op de zool.

size? x PUMA Inhale ‘Medusa’

De basis van de ‘Medusa’ is gemaakt van mesh in een opvallende groene kleur. De schoen bevat roze accenten en de formstrip is ook roze en lijkt op een slangenhuid. Natuurlijk heeft ook de Inhale ‘Medusa’ de dempende e+Cell technologie in de zool die zorgt voor meer comfort en ondersteuning. De outsole is ook gemaakt van rubber en is doorzichtig. Wat het ‘Medusa’ design afmaakt is de kronkelende slang aan de binnenkant van de schoen, op de zool.

De size? x PUMA Inhale ‘Kraken’ en ‘Medusa’ zijn vanaf aanstaande zaterdag, 14 september 2019, te verkrijgen bij size?. De schoen is beschikbaar in mannen- en vrouwenmaten en zal rond de €95,- gaan kosten. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneakers. Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle laatste updates!

size? x PUMA Inhale
size? x PUMA Inhale
size? x PUMA Inhale
Images by size?