Skip to content
Events

Sidestep komt met 20% korting tijdens Black Friday

22 november 2021 16:07
Sidestep komt met 20% korting tijdens Black Friday

Op 26 november 2021 is het weer Black Friday. Tijdens deze dag komen een hoop winkels met hoge kortingen. Zo ook Sidestep en zo profiteer je van 20 november tot 29 november 2021 van 20% korting op alles. Daarnaast plant Sidestep voor iedere aankoop tijdens Black Friday een boom.

Black Friday bij Sidestep

Met kortingscode BF20 profiteer je bij Sidestep van 20% korting op alle items. Van sneakers tot aan winterjacks, reken jouw volgende wintercollectie af met korting. Items die uitgesloten zijn in deze actie, zijn de Nike Air Force 1’s en Dunks. Een ander leuk feitje: voor iedere aankoop plant de store een boom tijdens de Black Friday week. Je shopt dus niet alleen je items met korting, je support ook nog eens een goed doel.

Om je een beetje door de Black Friday sale heen te helpen, hebben wij onze persoonlijke favorieten uit de collectie geselecteerd. Deze items zijn met de kortingscode BF20 af te rekenen.

Black Friday Sidestep

Nike Air Presto

Het eerste paartje uit de Black Friday collectie bij Sidestep, is deze Nike Air Presto. Het paartje heeft een oranje met zwarte colorway. De sneaker heeft een upper van mesh en maakt het een erg comfortabel model. De glimmende rubberen mudguard geeft het paartje stevigheid en de Swoosh op de middenzool en neus kleurt zwart.

Nike Air Presto
Nike Air Presto

Nike Air Max 95 ‘Yellow’

Deze vrolijke dames sneaker combineert de kleuren grijs, paars en geel. Op de golvende overlays is een bloemenprint te zien. Deze kleurt aan de binnenkant van het silhouet beige met zwart en toont gele bloemetjes aan de buitenzijdes. De overlays op de binnenzijdes van de Air Max 90 kleuren groen.

Nike Air Max 95 Yellow
Nike Air Max 95 Yellow
Nike Air Max 95 Yellow

Reebok Club C 85 White/Green

Deze classic is ook af te rekenen met de kortingscode BF20 tijdens Black Friday. De sneaker heeft een retro look en combineert de kleuren wit en groen. Het bovenwerk is van leer en de lijnen op de zijkant kleuren blauw en groen. Op de tong is het Reebok logo te zien.

Reebok Club C 85
Reebok Club C 85

Nike Blazer Mid ’77

Deze dames sneaker is met zijn gouden details een opvallende. De Blazer Mid ’77 heeft een hoge fit en kleurt wit. Bij de enkel is een gouden ketting te zien. Dit kettinkje heeft verschillende bedels aan beide schoenen. Zo heeft de linkerschoen bedels met een basketball, schoenendoos en het Nike logo. De rechterschoen heeft ’77’, een Swoosh en de outline van de Blazer Mid als bedels.

Blazer Mid 77 Sidestep
Blazer Mid 77

Converse Pro Leather heren

De Pro Leather van Converse is ontworpen als basketbalschoen en was dan ook veel op het basketbalveld te zien. Tegenwoordig is het model ook geliefd als lifestyle paartje en is deze all-black sneaker een goede toevoeging in de schoenenkast. Het paartje is zoals de naam al doet vermoedern van leer en heeft het Converse merk op de tong in het oranje gedrukt.

Converse Pro Leather
Converse Pro Leather

Converse Run Star Hike

Een ander Converse paartje uit de Black Friday collectie bij Sidestep, is deze beige Converse Run Star Hike. Het paartje combineert de kleuren beige en wit. Hierbij kleurt de upper beige en is deze van canvas. De grove buitenzool en middezool maakt het een erg opvallend silhouet.

Converse Run Star Hike
Converse Run Star Hike

Nike Air Max 90 heren

De Air Max 90 is een echte classic. Het Nike model heeft een opvallende Air Unit en heeft een sportieve look. Dit paartje combineert de kleuren beige, zwart en donkerblauw. De Swoosh heeft een donkerblauwe kleur gekregen, evenals de verschillende details op de neus en buitenzool.

Nike Air Max 90
Nike Air Max 90

PUMA Mayze Chelsea

De Mayze Chelsea is dé schoen voor de komende winterdagen. Het model combineert het silhouet van de bekende Chelsea boot met de Mayze sneaker van PUMA. De upper is van suède en kleurt off-white. De schoenen hebben een hoge fit en hebben een opvallende off-white zool. Ook dit paartje is met kortingscode BF20 af te rekenen.

Puma Mayze Chelsea
Puma Mayze Chelsea

adidas ZX 2K Boost heren

De adidas ZX 2K Boost heeft een strak design. Dit paartje kleurt van top tot teen grijs en heeft de drie adidas strepen op het middenpaneel. Op de hiel en tong is het Trefoil-logo te zien en ook het type ‘ZX’ is hier gedrukt. De Boost-tussenzool maakt het een comfortabele sneaker en geeft demping bij iedere stap.

adidas ZX 2K Boost
adidas ZX 2K Boost

Nike Air Max 90 dames

Als laatste hebben we deze Air Max 90 in onze favoriete picks. Dit kleurrijke dames paartje combineert de kleuren donkerblauw, oranje, roze en geel. De mudguard heeft een diep oranje kleur gekregen en heeft een slangenmotief. De neus is van mesh en kleurt fel oranje. De tong is lichtroze en contrasteert goed met de donkerblauwe details op het label.

Nike Air Max 90
Nike Air Max 90

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de Sidestep collectie. Tot 29 november profiteer je met kortingscode BF20 van 20% korting op alles. Hierbij zijn Nike Air Force 1’s en Dunks uitgesloten. Daarnaast plant Sidestep per aankoop een boom om zo het milieu te helpen.

Wil je zelf liever een kijkje nemen in de collectie? Klik dan op de knop hieronder.