Skip to content
Brand

Exclusieve korting op witte sneakers bij Footshop

26 mei 2024 07:40
Exclusieve korting op witte sneakers bij Footshop

Witte sneakers zijn al een lange tijd een mode-icoon en blijven een populaire keuze voor sneakerliefhebbers over de hele wereld. Ze zijn simpel en minimalistisch, maar tegelijkertijd een enorm stijlvolle keuze. En bij Sneakerjagers hebben we een verrassing voor jullie, want je kunt nu witte sneakers bij Footshop scoren met een exclusieve korting!

Of je nu gaat voor een casual look met jeans en een T-shirt of een meer geklede stijl wilt met een jurk of pak, witte sneakers voegen moeiteloos een vleugje stijl toe aan elke look.

Voordelen van witte sneakers

Waarom zijn witte sneakers zo’n belangrijk onderdeel van je garderobe? Het antwoord ligt in hun veelzijdigheid en tijdloze stijl. In tegenstelling tot schoenen in opvallende kleuren of patronen, zijn witte sneakers subtiel en toch opvallend.

Daarnaast vormen ze de perfecte aanvulling op zowel casual als formele outfits en kunnen gemakkelijk gestyled worden voor verschillende gelegenheden. Bovendien stralen witte sneakers een gevoel van frisheid en netheid uit, waardoor ze een favoriet zijn in de zomermaanden.

Witte schoenen bij Footshop
Footshop

Witte sneakers bij Footshop

Met een uitgebreid assortiment witte sneakers van topmerken zoals Nike, adidas, PUMA, New Balance en meer, biedt Footshop een geweldige selectie voor sneakerliefhebbers van alle leeftijden en stijlen.

Het beste van alles is dat je nu met de code “SNEAKERJAGERS13” ook nog eens 13% korting krijgt op witte sneakers bij Footshop! En het profiteren van de exclusieve korting is eenvoudig. Zodra je jouw favoriete paar witte schoenen hebt gevonden, voeg je ze toe aan je winkelwagen en voer je de kortingscode in, waarna de korting automatisch wordt toegepast op je aankoop.

Om je wat inspiratie te geven, hebben we hieronder onze favoriete witte sneakers op een rijtje gezet. Zie je een sneaker die je aanspreekt? Klik dan op de foto voor extra details. En als je meer witte schoenen van het merk wilt zien, hoef je alleen maar op de knop eronder te klikken!

Witte Nike schoenen

Nike staat al decennialang aan de top van de sneakerwereld en dat is niet zonder reden. Het merk combineert innovatie, comfort en stijl op ongeëvenaarde wijze. De witte Nike Air Force 1, Air Max 1 en Dunk Low zijn voorbeelden van klassieker die nooit uit de mode raken.

Nike Air Force 1 '07 Fresh White
Nike Air Max 1 White Black
Nike Dunk Low Photon Dust

Witte adidas sneakers

Ook adidas is een pionier op het gebied van sneakers. Enkele legendarische modellen die al lang favoriet zijn, zijn de wiite adidas Samba, Campus en Gazelle.

adidas Samba OG
adidas Campus
Witte adidas Gazelle

Witte PUMA schoenen

PUMA staat bekend om zijn combinatie van sportieve prestaties en trendy ontwerpen. Goede voorbeelden hiervan zijn de witte PUMA Suede XL, Slipstream LO Retro en Slipstream LTH.

PUMA Suede XL LTH White
PUMA Slipstream LO Retro
PUMA Slipstream LTH

Witte New Balance sneakers

New Balance heeft een reputatie opgebouwd als het gaat om comfort en ondersteuning. En door deze moderne technologie te combineren met een klassieke esthetiek, zijn ze perfect voor dagelijks gebruik! Uitstekende keuzes zijn voorbeeld een witte New Balance 530, 9060 of 550.

New Balance 530 White
New Balance 9060 White
New Balance 550 White

Witte ASICS schoenen

Daarnaast staat ASICS bekend om zijn technische expertise en aandacht voor detail, vooral in hardloopschoenen. Door functionaliteit te combineren met een strak en modern design, zijn hun sneakers zowel praktisch als stijlvol. Enkele van onze favoriete opties zijn de witte ASICS EX89, GT-2160 en Japan S.

ASICS EX89 White
ASICS GT-2160
ASICS Japan S

Witte Veja sneakers

Veja onderscheidt zich door zijn focus op duurzaamheid en ethische productie. De perfecte keuze voor de modebewuste consument! Denk bijvoorbeeld aan de witte Veja Campo, V-90 en V-12.

Veja V-90 Extra White
Veja Campo Open White
Veja V-12 Leather

Witte Reebok schoenen

Tot slot Reebok, een merk dat ook al een rijke geschiedenis in de sneakerwereld heeft. Reeboks nalatenschap van kwaliteit en innovatie maakt hun sneakers een betrouwbare keuze voor elk sneakerliefhebber. Populaire opties zijn een witte Reebok Club C 85, CL Legacy of Classic Leather.

Reebok Club C 85 Vintage White
Reebok CL Legacy AZ
Reebok Classic Leather White

Ontdek al deze geweldige opties en meer bij Footshop, en vergeet niet om de kortingscode “SNEAKERJAGERS13” te gebruiken voor 13% korting op jouw nieuwe favoriete paar witte sneakers!