Skip to content
Staff Picks

Shop de tofste items bij Sneaker Essentials

11 december 2021 18:00
Shop de tofste items bij Sneaker Essentials

Van tote bags tot aan shoe care kits, op de website van Sneaker Essentials shop je de leukste items voor sneakerheads. Met de feestdagen om de hoek is de store perfect om te shoppen voor het ideale cadeau. Wij hebben onze favoriete picks van de website geselecteerd en voor je op een rijtje gezet.

Sneaker Essentials

Op de website van Sneaker Essentials vind je de beste must-have producten voor je sneakers. Zo vind je bij de winkel verschillende items voor het schoonmaken en customizen van je kicks. Daarnaast scoor je ook nog eens toffe artikelen als tote bags, puzzels en magazines.

Merken als Crep Protect, DFNS en Krate en CO zijn allemaal te vinden bij Sneaker Essentials. Ook zorgt de webshop ervoor dat de producten die zij aanbieden geschikt zijn voor het schoonmaken en beschermen van je sneakers. Zo houd jij je paartjes het hele jaar door fris en raken deze niet snel beschadigd.

Daarnaast bied Sneaker Essentials ook een cleaningservice aan. Met de service vul je eerst de sneaker-check in met foto’s van je vieze sneakers. Vervolgens bekijkt het team de foto’s en geven zij jouw advies over de juiste schoonmaakservice die nodig is om je schoenen weer helemaal fris te maken. Daarna kun jij jouw vieze kicks naar de webshop opsturen voor een schoonmaakbeurt. Nadat jouw paartjes weer clean zijn, worden zij daarna via PostNL weer teruggestuurd.

‘Groceries or Kicks’ Tote Bag

Sneaker Essentials

Heb je een tas nodig voor het boodschappen of voor je nieuwe kicks? Deze tote bag is daar perfect voor! Het item is ruim genoeg om je schoenendoos in kwijt te kunnen en is daarnaast ook gemaakt van stevige katoen.

‘Kiss My Airs’ Sneaker Vloermat

Kiss My Airs vloermat

Onze tweede favoriete item bij Sneakers Essentials, is deze opmerkelijke vloermat. Het item is volledig rood met ‘Kiss My Airs’ in het wit geschreven. De vloermat is beschikbaar in twee maten en is ook verkrijgbaar in het zwart en bruin.

Crep Protect Ultimate Shoe Care pack

Met de Crep Protect Ultimate Shoe Care Pack maak jij je sneakers van top tot teen schoon. Het pack bestaat uit een Rain & Stain Spray, Crep Cure conditioner, een borstel, Crep Wipes en een doek. Zo houd jij je sneakers het hele jaar door fris.

Opbergdoos voor sneakers

opslagdoos voor sneakers

Een handig item die jij op de website kunt scoren, is deze opbergdoos voor sneakers. Met de opbergdozen heb jij een mooi overzicht van al je sneakers en bescherm je ze ook nog is tegen vuil en stof. De opbergdozen kunnen in meerdere aantallen besteld worden en zijn groot genoeg voor elke maat schoen.

CALL ME THE PLUG Telefoonbutton

Telefoonbutton

Met deze telefoonbutton heb je een betere grip op je telefoon. De button is geschikt voor alle telefoons en is daarnaast ook heel handig om je oordoppen eromheen te wikkelen.

Air Jordan 1 ‘Bred’ Sneakerpuzzel

Sneakerpuzzel
Sneakerpuzzel met @thomasswinkels_

In 1985 verscheen de Air Jordan 1 voor het eerst in een ‘Bred’ colorway. Het model heeft sindsdien een hoop colorways gekregen en nu kun je er ook een puzzel van vinden. De puzzel bestaat uit 120 delen en is daarna ook mooi te gebruiken als poster.

Alpha 6 Corp Flexibele Textiel- en Leerverf

Sneaker Essentials

Altijd al je eigen schoen willen customizen? Met de flexibele textiel- en leerverf van Alpha 6 Core is dat mogelijk! De verf van dit merk is één van de weinige soorten verf die meteen uit het potje te gebruiken is. Het pack bestaat uit 48 verschillende kleuren en is perfect voor het personaliseren van je eigen schoen.

Naussau Penselenset

Naussau penselenset

Natuurlijk is het bij het verven ook belangrijk om de juiste penselen te hebben. Zo hebben wij dit penselenset van Nassau. Het set bestaat uit zes verschillende penselen die jou helpen bij het customizen van jouw perfecte paartje.

Sneaker stencils

Als laatste hebben wij deze toffe sneakers stencils die jij kunt gebruiken tijdens het customizen van je sneakers. De stencils zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn makkelijk te gebruiken. Creëer unieke designs en laat je creativiteit je look bepalen.

Tot zo ver onze favoriete items op de website van Sneaker Essentials. Uiteraard kun je op de webshop nog een hele hoop andere toffe artikelen vinden. Wil je liever zelf door de items van Sneaker Essentials scrollen? Klik dan op de knop hieronder.