Skip to content
Upcoming

De Sean Cliver x Nike SB Dunk Low komt deze week uit

15 december 2020 18:09
De Sean Cliver x Nike SB Dunk Low komt deze week uit

Aan het begin van dit jaar zagen we al de samenwerking tussen Strangelove en Nike SB op de Dunk Low voorbij komen. Deze sneaker is een van de beste SB releases van 2020 geworden en wordt nu verkocht voor minstens €1000 op resell platforms. Nu komt Strangelove oprichter Sean Cliver met zijn eigen samenwerking op diezelfde klassieke skate schoen.

Sean Cliver is een skateboarder, artiest en filmproducent. Hij staat tegenwoordig vooral bekend om zijn artistieke illustraties op skateboards. Sean Cliver is ook oprichter van het merk Strangelove, waar hij al zijn creative ideeën in kwijt kan. Nu Sean Cliver zijn geheel eigen sneaker krijgt, speelt hij in op de kerst periode en zijn er enkele elementen van de Strangelove Dunk terug te zien op deze release.

Sean Cliver x Nike SB Dunk Low | DC9936-100

De Sean Cliver Nike SB Dunk Low staat helemaal in het teken van de feestdagen. De toebox en midfoot zijn gemaakt van getrommeld leer, terwijl de hiel van de sneaker beschikt over een zilveren kleur. De overlays zijn gemaakt van zacht blauw suède die worden gecombineerd met een gouden Swoosh en gouden Nike tekst op de hak. Wat is terug gekomen van de Strangelove Dunk is de fluwelen sockliner. Dit geeft de sneaker een zachte en winterse look. De insole is ook mooi versierd bij deze release. Hier zijn namelijk kerst graphics te vinden van Sean Cliver zelf. Het bovenwerk wordt afgerond door zilveren veters. Kijkend naar de zool zien we dat deze wit is gekleurd en wordt gecomplimenteerd door een glitter outsole.

How to Cop?

Veel skateshops hebben al een raffle open staan voor de Sean Cliver Dunk. Twee daarvan zijn Sparky Store en BEN-G Skateshop. Natuurlijk komt de sneaker ook uit via de Nike SNKRS app op vrijdag 18 december. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


Images by Sparky